Sous Chef - Strand Hotel Fevik

Tydelig, strukturert og energisk leder

Vi søker en sous chef ved Strand Hotel Fevik. Vi søker deg som brenner for ditt fag, og som ønsker å utvikle et allerede godt innarbeidet konsept til nye høyder, og sammen med ditt team ha gjesten i fokus og skape magiske opplevelser for våre gjester slik at de ønsker å komme igjen og igjen!

Vi ser etter deg som evner å motivere og inspirere. Du har et glødende engasjement, er faglig dyktig og er opptatt av å levere matopplevelser av høy kvalitet. 

Kvalifikasjoner:

 

  • Ønskelig med god erfaring fra á la carte- og bankett servering
  • Fagbrev som kokk
  • Kreativ og nytenkende
  • Ledererfaring er ønskelig, men ikke et krav til søker
  • Gode evner til å planlegge, organisere og delegere
  • Faglig tyngde og interesse for mat.
  • Behersker engelsk skriftlig og muntlig
  • Ærlig, tydelig, strukturert og energisk som trives i høyt tempo.
  • Person som liker å lede og stimulere sine kollegaer
  • Ha en positiv og fleksibel serviceinnstilling
  • God økonomiforståelse
  • Like å ha kontakt med gjester
  • Opptatt av lokalmat.
  • Arbeidsoppgaver inkluderer blant annet:

 

Kjøkkensjefens stedfortreder

  • Organisering av daglig drift i kjøkkenet
  • Varetelling
  • Varebestilling
  • Påse at timer blir fulgt opp etter timebank
  • Oppfølging av lærlinger og kokker
  • Utforming av nye løsninger og menyforslag
  • Ansvar for IK-mat, lagerkontroll, renhold og sikkerhet i samarbeid med kjøkkensjef
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og med ulike avdelinger
  • Kvalitetssikring
  • Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges.


Vi tilbyr: 

Fast ansettelse i 100% stilling
Forutsigbare arbeidsforhold, kombinasjon dag- kveld og helgearbeid.
Personalansvar for kjøkken i samarbeid med kjøkkensjef
Mulighet til å påvirke omsetnings- og resultatmål
Mulighet til å jobbe med et av de beste mat- og reiselivsproduktene i vårt distrikt. - Meget moderne og velutstyrt kjøkken, med gode kjøl og frysekapasitet.

Vår matfilosofi:

  • Kortreist, sesongbasert mat tilberedt fra bunnen av
  • Vår -og sommersesongen er det hovedvekt på selskaps- og bryllupsservering samt á la carte til hotellets lunsj og middagsgjester.
  • Resten av året er det høy aktivitet med servering til kurs- og konferansegjester og selskap.


For mer informasjon om stillingen ta kontakt med:

Kjell Hansen 

Kjøkkensjef

Strand Hotel Fevik
kjell@strandhotelfevik.no