Sous Chef Molde Fjordstuer

vi søker dyktig soussjef

Molde Fjordstuer eies og drives av Classic Norway Hotels som er en hotellkjede med håndplukkede hoteller. Molde Fjordstuer har 60 hotellrom og et kjøkken som fokuserer på lokale råvarer og nærhet til produsentene. Våre menyer bærer preg av vår nærhet til havet med god tilgang på fersk fisk og sjømat. Så vi søker deg som har lyst på faglig utvikling i tillegg til at du har noe å tilføre vårt kjøkken og konsept.

Vi søker deg som er:

  • Kreativ
  • Systematisk
  • Fleksibel
  • Opptatt av fagopplæring for lærlinger og unge kokker 

Oppgaver:

Daglig drift av kjøkken i samarbeid med avdelingsleder. Menyutvikling, Varebestillinger, HMS, IK Opplæring og oppfølging av lærlinger. Være en pådriver for at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet Bankett, a la carte, sushi, catering, events med mer.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Fagbrev som kokk
  • Erfaring som soussjef
  • Stor interesse for mat
  • Yrkesstolthet
  • Evne til å jobbe selvstendig
  • Evnen til å lede og motivere mennesker på en god måte.
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk

Betingelser:

Gode betingelser og muligheter til utvikling i en hotellkjede i vekst. 

Som sous chef rapporterer du til Avdelingsleder, du vil jobbe etter vaktliste og må påregne arbeid på kvelder og i helger. Dette er en fast ansettelse på heltid.

Lønn: etter avtale
Søknadsfrist: 1. november
CV og søknad sendes til: jan.roger@moldefjordstuer.no

For ytterligere informasjon ta kontakt med: 

Jan Roger Blø

F&B Manager

jan.roger@moldefjordstuer.no
Mob. 990 26 074