Soussjef - Strand Hotel Fevik

Kontakt kjøkkensjef Sondre

Vi søker en tydelig, strukturert og energisk soussjef til Strand Hotel Fevik. Vi søker deg som brenner for ditt fag, og som ønsker å utvikle et allerede godt innarbeidet konsept til nye høyder, og sammen med ditt team ha gjesten i fokus og skape magiske opplevelser for våre gjester slik at de ønsker å komme igjen og igjen!

Vi ser etter deg som evner å motivere og inspirere. Du har et glødende engasjement, er faglig dyktig og er opptatt av å levere matopplevelser av høy kvalitet.

Kvalifikasjoner:

  • Ønskelig med god erfaring fra á la carte- og bankett servering
  • Fagbrev som kokk
  • Faglig tyngde opptatt av lokalmat
  • Kreativ og nytenkende 
  • ledererfaring er ønskelig, men ikke et krav til søker
  • Gode evner til å planlegge, organisere og delegere
  • Ærlig, tydelig, strukturert og energisk som trives i høyt tempo.
  • En person som liker å lede og stimulere sine kollegaer
  • Har en positiv og fleksibel serviceinnstilling
  • God økonomiforståelse
  • Liker å ha kontakt med gjester

Arbeidsoppgaver:

  • Kjøkkensjefens stedfortreder
  • Organisering av daglig drift i kjøkkenet
  • Varetelling
  • Varebestilling
  • Påse at timer blir fulgt opp etter timebank
  • Oppfølging av lærlinger og kokker
  • Utforming av nye løsninger og menyforslag
  • Ansvar for IK-mat, lagerkontroll, renhold og sikkerhet i samarbeid med kjøkkensjef
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og med ulike avdelinger
  • Kvalitetssikring
  • Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges

Vi tilbyr:

  • Fast ansettelse i 100% stillling 
  • Forutsigbare arbeidsforhold, kombinasjon dag- kveld og helgearbeid 
  • Personalansvar for kjøkken i samarbeid med kjøkkensjef 
  • Mulighet til å påvirke omsetnings- og resultatmål 
  • Mulighet til å jobbe med et av de beste mat- og reiselivsproduktene i vårt distrikt
  • Meget moderne og velutstyrt kjøkken, med gode kjøl og frysekapasitet

Vår matfilosofi:

Kortreist, sesongbasert mat tilberedt fra bunnen av. Vår- og sommersesongen er det hovedvekt på selskaps- og bryllupsservering samt á la carte til hotellets lunsj og middagsgjester. Resten av året er det høy aktivitet med servering til kurs- og konferansegjester og selskap.

Les mer om oss på hjemmesiden her...

  • Tiltredelse: Etter avtale
  • Lønn: Etter avtale

Spørsmål om stillingen kan rettes til 

Sondre Carlsen

Kjøkkensjef

Mob: 91 99 47 50
E-post: sondre@strandhotelfevik.no