Classic Routes

Finn en rundtur som passer for deg

Classic Routes er skreddersydde turforslag som passer enkeltpersoner eller grupper. Dagsetappene ligger på ca 4 timer og inneholder vakker natur med blant annet fjell, fjord og hav.

The Classic Fjord Tour: Norges vakreste nye sykkelrute

Fra mai til oktober

The Classic Fjord Tour er sykkelruten som kombinerer noen av Norges mest spektakulære landeveier med den viden kjente Geirangerfjorden og skjulte perler i Hjørundfjorden. Fra Atlanterhavsveien ytterst i havgapet fører ruten deg inn til fjorder, fjell og dype daler ved Åndalsnes og Trollstigen. Å sykle denne ruten er en reise for alle sansene, fylt av farger og kontraster.

Les mer

Classic Norway familietur

Ålesund, Trollstigen og Atlanterhavsvegen

Ta med familien på en flott og aktiv tur der dere bor på tre av Classic Norway sine hoteller – små hotell i store omgivelser! Hotellkjeden består av noen av Norges mest sjarmerende hotell og rorbuanlegg. På denne turen får dere oppleve Ålesund, to nasjonale turistveger og eksotiske Finnøy, langt ut i havgapet – samt spennende aktiviteter underveis.

Les mer

Classic Norway: Fra Molde ut i havgapet og tilbake igjen via Atlanterhavsvegen

Juni, juli og august

Ta en pause fra ditt hektiske liv og skjem deg bort. Ta "The Classic Norway escape route" og oppdag vakker ubeskyttet natur, avslapning og koble av. På denne turen får du oppleve tre av dem, i tillegg til rosenes by Molde, den verdensberømte Atlanterhavsvegen og den nordmørske kystkulturen helt ut i havgapet. Lengden på oppholdet bestemmer du selv – her er det fint å bli flere dager på hvert av stedene.

Les mer