Bestill rom nå!

Bestill nå

Om hotellet

gjenåpnet i ny prakt

«Et boutique-hotell midt i hjertet av Lillehammer – nyoppusset og intimt med unik atmosfære og personlig service.» I siste halvår av 2021 har Mølla Hotell gjennomgått en totalrenovering fra topp til bunn, og gjenoppstår som Aksjemøllen.

Det sjarmerende hotellet med den unike beliggenheten ved Mesna-elva og midt i Lillehammer sentrum, har blitt et lunt og varmt boutique-hotell, hvor du blir tatt godt vare på fra du kommer inn døra og til du reiser igjen.

Aksjemøllens medarbeidere er gjestens lokale kjentmann- og kjentkvinne, og de er godt trente i å kunne anbefale det beste Lillehammer har å by på, fra restaurantperler til kulturopplevelser og fantastiske naturstier.

Classic Norway Hotels tok over driften av hotellet 1. juni, men har igjennom høsten brukt titalls millioner og totalrenovert hotellet. Fredag 22. januar i gjenåpnet hotellet i ny prakt. Aksjemøllen er mer enn et hotell - det er en opplevelse. Navnet gir assosiasjoner både til kvalitet og til historien fra første halvdel av 1900-tallet. 

Aksjemøllen ligger kun 150 meter fra knutepunkt for tog og buss, og vi oppfordrer våre gjester til å reise kollektivt, når det er mulig.


Hjertelig velkommen!

Hanna Stenberg

Møllemester 

Frokost

Juli

  • Alle dager 07:30 – 10:30

Frokosttider kan avvike i helligdager og ferie.