Bestill rom nå!

Bestill nå

Hotellet

Arven som lever...

Nasjonalromantisk kunst, knitrende peisild, lokal mat og fint porselen. Angvik Gamle Handelssted er en liten perle ved Tingvollfjorden på Nordmøre med sine 37 rom. Hotellet byr på en perfekt balanse mellom eksklusivitet og en uformell hjemmekoselig atmosfære.

Hotellrom

Stilfullt...

Hotellet har 37 stilfulle rom fordelt på 3 etasjer. Alle rom har sitt eget særpreg, hvor 33 av rommene har utsikt over fjorden. Du sover i våre eksklusive Svane Zenit senger, omgitt av deilige dundyner. Sammen med stillheten innbyr dette til en god natts søvn og drømmen om en gang å komme tilbake hit.

Covid-19 tiltak: Det vil ikke bli matservering fra buffet. Frokost vil bli servert som en tallerkenrett, a la carte eller "pekebuffet".

Les mer

Museum

Angviks spennende historie

Angvik har i flere århundrer vært et sentralt handelssted. I Museet Handelshuset Angvik, som ligger i den gamle "Gustavbua", er det kulturhistorie helt tilbake til hollendertiden på 1500-tallet. Her kan du lese historien fra tiden tilbake til Hollendertiden da Hollandske skip kom inn fjorden for å hente tømmer, til den moderne tid, hvor familien Angvik er sentral i fortellingen.

Les mer