Bestill rom nå!

Bestill nå

Renholdsleder søkes til Angvik Gamle Handelssted

Oppstart november 2022, eller tidligere

Vi søker renholdsleder. Hotellet er et av Norges fineste og er ranket blant de beste i landet med 9,8 poeng på f.eks. hotels.com. Vi ble medlem av den Europeiske kjeden Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia fra 1. januar 2022. Hotellet har godt trafikk hele året, og er med det en helårsbedrift. Hotellet er målet med reisen hit. Stillingen innebærer ansvar for renhold av rom, fellesarealer og er en arbeidende stilling.

Les mer

Angvik Gamle Handelssted søker lærlinger

Oppstart 2022

Vi søker resepsjon/ reiselivslærling fra 2. halvår i 2022. Hotellet er et av Norges fineste hoteller og er ranket blant de beste i landet med 9,8 poeng på f.eks. hotels.com. Vi blir medlem av den Europeiske kjeden Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia.
Vi har et trivelig lærlingemiljø med 3-4 kokkelærlinger, 1 servitør og 1 resepsjonslærling. For de fleste kan vi tilby hybel i et felles hus, til kr 2.250,- pr. mnd. inkludert strøm, data og TV.

Les mer

Spennende kokke stiling ledig!

Oppstart 2022.

Vi søker kokk for sommer sesong og sous chef for fast kontrakt.
Hotellet er et av Norges fineste hoteller og er ranket blant de beste i landet med 9,8 poeng på f.eks. hotels.com. Vi er medlem av den Europeiske kjeden Romantik Hotels, som det eneste hotellet i Skandinavia.
Vårt kjøkken er fine dining med 5 retters meny hver kveld. For øvrig tilberedes frokost, lunsj og småretter.

Les mer