Bestill rom nå!

Bestill nå

Kjøkkensjef søkes til Finnøy Bryggehotell

vi skaper et lite stykke mat-magi

Finnøy Bryggehotell ligger i lokalene til det gamle fiskemottaket og handelsstedet på Finnøy. Her kan vi by på overnatting, restaurant, møtefasiliteter, kafé og trening, bad - og velvære i Håp i Havet.
Vårt kjøkken baserer seg på lokale råvarer fra hav og land. Hovedfokuset ligger i matfatet vi finner i havet rett utenfor døren. Vi har tett samarbeid med lokale bønder, fiskere og matprodusenter.

I tillegg til Finnøy Bryggehotell, serverer vi mat og har overnattinger på Flatflesa Fyr og Ona Havstuer.
Med den nye Nordøyvegen som åpner august 2022, er Finnøya knytt til fastlandet med bruer og tuneller.


Dette er deg:

  • Fagbrev og erfaring fra hotell og restaurant
  • Erfaring som kjøkkensjef eller souschef
  • Fleksibel og løsningsorientert
  • Kreativ
  • God på planlegging og gjennomføring

Arbeidsoppgaver:

  • Daglig drift av kjøkkenet
  • Personalansvar for øvrig kjøkkenpersonell
  • Lage meny i forhold til sesongvariasjoner
  • Bruk og kjennskap til lokale råvarer
  • IK mat og HACCP
  • Økonomisk forståelse i forhold til kjøkken-økonomi, varekost, kalkyler og innkjøp

Vi kan tilby:

  • Et godt arbeidsmiljø med kunnskapsrike og engasjerte kollegaer
  • Karrieremuligheter i et av Norges mest spennende hotellkonsept 
  • Konkurransedyktig betingelser for rette vedkommende.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til

Magnus Kalvøy 

Hotellsjef

Mob 452 27 783 | Søknad på mail til magnus@finnoybryggehotell.no