Meny juli
Velkommen til oss!
Kjøkkensjef Lars Helge og kokkene på Finnøy Bryggehotell er svært opptatt av lokale, hjemmelagde retter med gode råvarer fra nærområdet. A la carte menyen for juli måned inneholder blant annet fersk fisk fra lokale båter og ost fra Tingvollost.



Meny Restaurant Sjøhuset
Juli 2022
KVALCARPACCIO
rista cashewnøtter, sprø grønsaker, lime- og sesamvinaigrette
(7)
GRILLA SOMMERKÅL
røkt hollandaise, spirer, ørrettrogn
(3,6)
GRATINERT KLIPPFISK
rotfrukter, sommerkål, potet- og selleripuré
(3, 6, 8)
KALV
portobellosopp, grønkål, perslillerot, raudvinsmør
(8,11)
KRAFTKARTERTE
kompott med tørka frukt
(1, 6)
FRANSKE VANNBAKKELS
pasjonsfruktgelé, mascarponekrem, norske jordbær
(1, 2, 6,7(mandel))
1 rett (hovedrett fisk/kjøtt) kr 355,- | 2 retter kr 475,- | 3 retter kr 635,- | 4 retter kr 750,- | 5 retter kr 855,- | 6 retter kr 965,-
Allergener: 1: glutenholdig korn (hvete, rug, bygg, havre, spelt) 2:egg 3:fisk 4:peanøtter 5:soya 6:melk 7:nøtter (mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasienøtt, macadamianøtt) 8:Selleri 9:sennep 10:sesamfrø 11:svoveldioksid og sulfitt 12:lupin 13:bløtdyr 14:Skaldyr
Ta kontakt for bordbestilling:
Tel: 71 27 58 50 | post@finnoybryggehotell.no
Ta kontakt og vi skreddersyr etter dine ønsker.