Bestill rom nå!

Bestill nå

Meny juli

Velkommen til oss!

Kjøkkensjef Lars Helge og kokkene på Finnøy Bryggehotell er svært opptatt av lokale, hjemmelagde retter med gode råvarer fra nærområdet. A la carte menyen for juli måned inneholder blant annet fersk fisk fra lokale båter og ost fra Tingvollost.

Meny Restaurant Sjøhuset

Juli 2022

KVALCARPACCIO

rista cashewnøtter, sprø grønsaker, lime- og sesamvinaigrette

(7) 


GRILLA SOMMERKÅL

røkt hollandaise, spirer, ørrettrogn

(3,6) 


GRATINERT KLIPPFISK

rotfrukter, sommerkål, potet- og selleripuré

(3, 6, 8) 


KALV

portobellosopp, grønkål, perslillerot, raudvinsmør

(8,11) 


KRAFTKARTERTE 

kompott med tørka frukt 

(1, 6) 


FRANSKE VANNBAKKELS

pasjonsfruktgelé, mascarponekrem, norske jordbær

(1, 2, 6,7(mandel)) 


1 rett (hovedrett fisk/kjøtt) kr 355,- | 2 retter kr 475,- | 3 retter kr 635,- | 4 retter kr 750,- | 5 retter kr 855,- | 6 retter kr 965,-


Allergener: 1: glutenholdig korn (hvete, rug, bygg, havre, spelt) 2:egg 3:fisk 4:peanøtter 5:soya 6:melk 7:nøtter (mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasienøtt, macadamianøtt) 8:Selleri 9:sennep 10:sesamfrø 11:svoveldioksid og sulfitt 12:lupin 13:bløtdyr 14:Skaldyr  

Ta kontakt for bordbestilling:

Tel: 71 27 58 50 | post@finnoybryggehotell.no

Ta kontakt og vi skreddersyr etter dine ønsker.