Bestill her

Havets festbord - sjømathelg på Finnøy

2.- 4. november

Denne helgen er de fokus på havet som råvare. Vi får besøk av ernæringsfysiologene Line Solbakken og Tove Cecilie Fasting som driver Frøya Tare AS på øya Sula. De mener at tare og tang er noe av det sunneste du kan spise og de håndhøster tare, tørker den og lager produkter som pasta osv.
Lørdag kveld blir det havets festbord med at du kan drømme om av fisk, skalldyr og annen sjømat.

Ta også turen innom bad- og velværesenteret "Håp i Havet" med bla. svømmebasseng, sauna og trimrom.

Weekend program:


Fredag 2. november:

  • 3-retters middag i samarbeid med Frøya Tare. 
    Pris kr 595,- pr pers


Lørdag 3. november:

Dagtid:

  • Kurs med foredrag om Frøya Tare og høsting og bruken av tang og tare. (påmelding kreves. Ikke-boende gjester kr 50,-).


Kveldstid:

  • Havets festbord med alt du kan drømme om av fisk, skalldyr og annen sjømat. 
    Vi har alternativer til de som ønsker kjøtt. 
    Pris kr 990,- pr pers


Priser inkl overnatting

  • Hel weekend 2.-4. november:
    Overnatting i dbl-rom inkl kurs/foredrag, middag fredag i samarbeid med Frøya Tare og havets festbord lørdag og frokoster.
    Pris kr 2795,- pr person. 


  • Fre - lør 2.-3. november: 
    Overnatting i dbl-rom inkl middag i samarbeid med Frøya Tare og frokoster.
    Pris kr 1350,- pr person.

  • Lør - søn 3.-4. november: 
    Overnatting i dbl-rom inkl kurs/foredrag, havets festbord og frokost 
    Pris kr 1695,- pr person. 

  • Kun overnatting i dbl-rom kr 625,- pr pers.
    Enkeltromstillegg kr 300,-