Bestill rom nå!

Bestill nå

Lutefiskaften 21. november

ekte mat - og drikkeglede!

I kveld serveres fisk fra Brødrene Dybvik og Sindre Dybvik komme og forteller om lutefisk og klippfisk produksjon. I tillegg så kommer Rune Laugen fra Rebel Spirits som skal presenterer sine akevitter.

Om Brødrene Dybvik

Brødrene Dybvik har over 90 års erfaring innen klippfiskproduksjon der håndverket har gått i arv gjennom tre generasjoner. Produkta har blir eksportert til alle verdas hjørner og klippfisk fra Dybvik er viden kjent for sin utsøkte kvalitet.


Om Rune Laugen

Rune Laugen er utdannet næringsmiddelteknolog og Master of Food science. Karrieren startet på krilltråler og vegen videre har gått igjennom Arcus, Vinmonopolet og SALMA laks. Rune har 8 års erfaring med Norsk Akevitt fra Arcus og er hjernen bak revitaliseringa av Strand Brænderi. Han er no klar med nytt og spennende akevittprosjekt på eigne bein, MEIR akevitt. I kompaniskap med Ivan Abrahamsen og industridesigner Kristoffer L. Olsen har han satt seg mål om å skape en akevitt opplevelse som viser kva akevitt er og kan være!

Program

  • Lutefiskaften med fisk fra Brødrene Dybvik 
  • Sindre Dybvik kommer og forteller om lutefisk og klippfisk.
  • Rune Laugen fra Rebel Spirits kommer å presenterer sine akevitter

Priser

 - Overnatting i dobbeltrom 
 - Halvpensjon (frokost og middag)
 - Inngang i badelandet Håpi Havet

  • Kr 1.290,- per person
  • Enkeltromstillegg kr 300,-