Bestill her

Høstprgram 2019

Se våre weekendarrangement.

Årets høstprogram på Finnøy Havstuer er variert. Norsk mat- og drikkekultur står i fokus. Øl mot vin, havets festbord og julearrangement med tema. Se våre weekendarrangement.
Mer informasjon kommer.

4. –6. oktober: 

Velvære helg 

Denne helgen er det helse i fokus på Finnøy Havstuer og i Håp i Havet. På lørdag kveld serverer vi 3 - retters vegetarmeny med kortreiste råvarer.


6. september:

Øl mot vin!

Ego Brygghus og Beer Enthusiast står for kunnskapsformidling og historier. De holder en 5 retters middag sammen med våre kokker. Rettene settes sammen med en 5 typer øl og 5 typer og vi kårer en vinner til hver rett.

Priser:
5 retters middag inklusiv drikkepakke kr 1195,-
5 retters middag alkoholfri dikkepakke kr 995,-
Overnatting inkl. middag i dobbeltrom kr 1890,- pr pers
Enkeltromstillegg kr 300,-


18. –20. oktober:

Akevitthelg med rikholdig program. 

Det blir blant annet besøk av lokale bryggeri, akevittprodusenter, akevittcruise med strandhogg og mye god mat.


2. november:

Havets festbord 

med alt du kan drømme om av sjømat. Her blir det rift om plassene!


15. november:

Årets lutefiskaften 

med lutefisk av klippfisk fra Brødr. Dybvik.


16. november: 

Juleøl lansering 

med besøk fra Hansa, Austmann og NøgneØ. Ølsmaking, middag og historiefortelling!


Weekend uke 47, 48, 49 og 50 

Julebord

Buffé med varm julemat fredag. Stort julebord lørdag!

Mer informasjon: 

Ønsker du mer informasjon eller gjøre en bestilling kontakt oss!