Bestill rom nå!

Bestill nå

Meny mai

Velkommen til oss!

Kjøkkensjef Lars Helge og kokkene på Finnøy Bryggehotell er svært opptatt av lokale, hjemmelagde retter med gode råvarer fra nærområdet. A la carte menyen for mai måned inneholder blant annet fersk fisk fra lokale båter og ost fra Tingvollost.

Meny Restaurant Sjøhuset

Mai 2022

RØKT TORSK 

urtesalat med stangselleri og spirer, fritert kapers, avrugakaviar 

(3, 8)


RAMSLØKRISOTTO 

Havstuenes fenalår, brent purreløksaske med tørkea ramsløk

(6, 11)


DAGENS FANGST 

blomkålkrem, vårprimører, purreløksaus

(3, 6, 11)


MØRBRAD AV LAM 

sopp og primører, nøttesmør med friterte mandler

(6, 7(mandler))


KRAFTKAR 

rugknekkebrød, kompott med tørka frukt

(1, 6)


SJOKOLADENEMESIS 

sorbet, sprø kjeks, rabarbragelé

(1, 2, 6)


1 rett (hovedrett fisk/kjøtt) kr 355,- | 2 retter kr 475,- | 3 retter kr 635,- | 4 retter kr 750,- | 5 retter kr 855,- | 6 retter kr 965,-


Allergener: 1: glutenholdig korn (hvete, rug, bygg, havre, spelt) 2:egg 3:fisk 4:peanøtter 5:soya 6:melk 7:nøtter (mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasienøtt, macadamianøtt) 8:Selleri 9:sennep 10:sesamfrø 11:svoveldioksid og sulfitt 12:lupin 13:bløtdyr 14:Skaldyr  

Ta kontakt for bordbestilling:

Tel: 71 27 58 50 | post@havstuene.no

Ta kontakt og vi skreddersyr etter dine ønsker.