Bestill her

Lutefiskaften 15. november

ekte mat - og drikkeglede!

Brødrene Dybvik har over 90 års erfaring i klippfiskproduksjon og håndverket har gått i arv i tre generasjoner. I kveld forteller Joakim om sin familiebedrift. I tillegg får vi besøk av nyoppnevnte akevittambassadøren Atle Minothi hos Arcus som fortelle oss om norske drikketradisjoner.
Det blir også smak og lansering av vår egen Classic Norway Hotels Linie Aquavit. Bestill nå!!

Om Brødrene Dybvik

Brødrene Dybvik har over 90 års erfaring innen klippfiskproduksjon der håndverket har gått i arv gjennom tre generasjoner. Produkta har blir eksportert til alle verdas hjørner og klippfisk fra Dybvik er viden kjent for sin utsøkte kvalitet.


Om Atle Minothi

Nyoppnevnt akevittambassadør hos Arcus. Inntil nylig var Atle Minothi president i Norske Akevitters Venner. Siden 2016 har han drevet sitt eige firma, Minothi AS, og virket blant anna som prosjektleder for Oslo Vinfestival og Oslo Ølfestival, i tillegg som kurs- og foredragsholder innen mat og drikke

Program

  • Jakob Dybvik forteller om lutefisk og klippfisk 
  • Atle Minoth fra Arcus vil holde et innlegg om akevitt og norske drikketradisjoner.
  • Smak og lansering av Classic Norway Hotels sin egen Linie Aquavit

Priser

 - Overnatting i dobbeltrom 
 - Halvpensjon (frokost og middag)
 - Foredrag og smaking av Classic Norway Hotels sin Linie Aquavit
 - Inngang i badelandet Håpi Havet

  • Kr 1.595,- per person
  • 10 % medlemsrabatt for  medlemmer av Norske Akevitters Venner
  • Enkeltromstillegg kr 300,-
  • Hel weekend inklusiv juleøl lansering (16. november) og 3 retter middag lørdag kr 2.890,- per person