Mat og drikke
Norske retter i moderne vri
Vår kjøkkensjef baserer seg nesten fullstendig på lokale råvarer, og har en forkjærlighet for det som finnes i havet. I tillegg leter han opp småskalaproduserte godsaker fra hele Møre og Romsdal. Og så setter han i gang med kombinasjoner og smaks sammensetninger som skaper jubel.








© Grafia/Einar Engdal
Restauranten rommer 140 personer. Utformingen gjør at den alltid oppleves som intim.
Sommeråpent 2019
21.- Juni tom 11. august
Mandag til torsdag: 12:00 – 22:00
Fredag og lørdag: 12:00 – 01:00
Søndag: 13:00 – 21:00
Matservering:
Lunsjservering fra 13:00 – 15:00
Middagsservering fra 18:00 – 21:00, småretter 21:00 – 22:00
Søndagsbrunsj med varmbuffé 13:00 – 15:00, middag 18:00 – 21:00
Ellers i året så åpner vi hotellet for alle typer arrangement som festarrangement, konferanser og andre forespørsler av grupper.