Bestill her

Mat og drikke

Norske retter i moderne vri

Vår kjøkkensjef baserer seg nesten fullstendig på lokale råvarer, og har en forkjærlighet for det som finnes i havet. I tillegg leter han opp småskalaproduserte godsaker fra hele Møre og Romsdal. Og så setter han i gang med kombinasjoner og smaks sammensetninger som skaper jubel.

Restauranten rommer 140 personer. Utformingen gjør at den alltid oppleves som intim.

Sommeråpent 2019


21.- Juni tom 11. august

Mandag til torsdag: 12:00 – 22:00

Fredag og lørdag: 12:00 – 01:00

Søndag: 13:00 – 21:00


 

Matservering:

Lunsjservering fra 13:00 – 15:00

Middagsservering fra 18:00 – 21:00, småretter 21:00 – 22:00

Søndagsbrunsj med varmbuffé 13:00 – 15:00, middag 18:00 – 21:00


Ellers i året så åpner vi hotellet for alle typer arrangement som festarrangement, konferanser og andre forespørsler av grupper. 

Ta kontakt og vi skreddersyr etter dine ønsker.