Bestill rom nå!

Bestill nå

Vinter- og vår program

Mørkt ute med godt og varmt inne

Finnøy Havstuer har eit variert og spennande vinter og vår program. Her blir det både vintercafé og winewinemaker dinner. Me har store fine hotellrom med gode dundyner, hotellpute og nespressomaskin.

April: 

4. april - UTGÅR 

Palmelaurdagscafé i Salongen kl 13:00 – 16:00 

Påskelam i Restaurant Sjøhuset frå kl 19:00 

25. april - UTGÅR 

Winemakers Dinner med Laroche!  Her vert det ei eksklusiv matoppleving. Vi får besøk av Laroche og Vinhuset som vil presentere fantastiske vinar som mellom anna Chablis. Her har våre kokkar i samarbeid med Laroche og Vingruppen smakt seg fram til rettar som skal passe perfekt til vinen som kjem i glaset.  Begrensa antal plassar, så bestill i god tid om du har lyst til å bli med!  Vi ordnar overnatting om det er behov for det.Vi oppmodar om å fylgje med på våre Facebooksider for oppdateringar og vonar å sjå Dykk på Finnøy Havstuer på eit eller fleire av våre arrangement. Dersom du ynskjer å kome på besøk utanom arrangementa er du sjølvsagt hjarteleg velkomen. Vi har óg moderne kurs – og konferansefasislitetar. 
Om det er ynskjeleg med skreddarsydde arrangement kan vi tilby det meste av aktivitetar og menyar.

Mars: 

21. mars - UTGÅR 

Vintercafé i Salongen kl 13:00 – 16:00 

Middag i Chr. Blix Hammer (1679-1729) si ånd. Kjend som embedsmann, forfatter av kokebøker og tinkturer, naturgranskar og ikkje minst; Akevittens far! Vi får nytt besøk av Akevittambassadør hjå Arcus, Atle Minothi. Bluseband: Woogie Men spiller i restauranten Ta kontakt for eit godt tilbod på middag og/eller overnatting. 


 28. mars - UTGÅR 

Pubkveld i Salongen frå kl 22:00.  «Blues og bayer» Det vert ein liten øl – og musikkquiz om stemninga er til stades! 


April: 

4. april - UTGÅR 

Palmelaurdagscafé i Salongen kl 13:00 – 16:00 

Påskelam i Restaurant Sjøhuset frå kl 19:00 

25. april - UTGÅR 

Winemakers Dinner med Laroche!  Her vert det ei eksklusiv matoppleving. Vi får besøk av Laroche og Vinhuset som vil presentere fantastiske vinar som mellom anna Chablis. Her har våre kokkar i samarbeid med Laroche og Vingruppen smakt seg fram til rettar som skal passe perfekt til vinen som kjem i glaset.  Begrensa antal plassar, så bestill i god tid om du har lyst til å bli med!  Vi ordnar overnatting om det er behov for det.