5 retters smaksmeny
Lokal, heimelaga og nydeleg mat.
Kjøkkensjef Bodil er ein svært god ambassadør for norske bønder og norske produkt. Menyane hennar består av heimelaga rettar med råvarer frå lokale produsentar, dei fleste under 3 til 10 km vekke frå hotellet.
Er du individuell gjest på reise som ønsker å spise i restauranten så ta gjerne direkte kontakt med hotellet.







5 retters smaksmeny
ei smaksoppleving
Som gjest hos oss ønsker vi at du skal få ei smaksoppleving av dei sjeldne. Vårt nye 5-retters menykonsept er komponert med tanke på å gi deg kvalitet og valgfrihet og erstatter den tidligare a la carte menyen. 5-rettaren serverast kvar dag og her kan du sjølv velge frå 1 til 5-rettar. Du kan også oppgradere med eit fat med gode ostar om ønskelig.
Velkomen til eit smakleg måltid i restaurant stovene.
Kontakt oss gjerne på tel: 578 65 333 eller send oss ein e-post post@gloppenhotell.no
Restauranten
Serverast i alle stover
Mandag - lørdag
- 13.00 – 18.00 – Lunsj
- 18.00 – 22.00 – Middag
Søndag
- 12.00 – 16.00 – Lunsj
- 16.00 – 21.00 – Middag
Ta gjerne kontakt i resepsjonen for meny og bordbestilling