Chefs Dinner. Gloppen Hotell 2018

Takk for ein uforgløymeleg kveld! 15 rettar, musikk, latter og god stemning!

Chefs dinner er blant Norges største ildsjeler for lokal mat og drikke- og består av Nils-Henning Nesje fra Mat med hjertet, vår eigen husfar Preben Moen fra Gloppen Hotell, Gunnar Nagel- Dahl, matatache Fylkesmannen i Hordaland og Torstein Hatlevik fra Haaheim Gaard. Saman med dei kan ein oppleve middager med lokalmat og humor, med noko av det fremste Norge kan by på av lokale råvarer og kreativ kokkekunst. Dei brenn for den ureiste maten, og formidling av kjærligheten til lokal mat. Ekte matglede!

Her er eit lite tilbakeblikk frå laurdagens middag på Gloppen Hotell.

IMG_1558-400x361.jpg
IMG_1696-400x361.jpg
IMG_1662-400x361.jpg
IMG_1741.Utklipp-400x361.jpg
IMG_1803-400x361.jpg
IMG_1633-400x361.jpg
IMG_1730-400x361.jpg
IMG_1656-400x361.jpg
IMG_1543-400x361.jpg
IMG_1605-400x361.jpg
IMG_1689-400x361.jpg
IMG_1552-400x361.jpg
IMG_1716-400x361.jpg
IMG_1770-400x361.jpg
kopi....-400x361.jpg
IMG_1783-400x361.jpg
IMG_1804-400x361.jpg
IMG_1723-400x361.jpg
IMG_1708-400x361.jpg
IMG_1468-400x361.jpg
Skjermbilde-319x361.jpg