Gloppen er alt anna enn

på lat siden

26.01.2019
Av: Gloppen Hotell

No er det jammen lenge sia eg har blogga.
Livet går så det susar, endringane, utfordringane og ikkje minst ny jobb har gjort livet til ein hektisk og fantastisk tilværelseIkkje berre har vi sett igang store og artige prosjekt internt, men sett oss som mål å bli Norges beste hotell på rekruttering!
Per i dag har vi 8 lærlingar, eige lærlinghus og mange tankar rundt lærlingar også i framtida! Det er ein grunnleggande verdi å jobbe for at unge norske til å velge faget vårt.


Reiselivet på toppen, produkt i verds klasse gir endelig investeringer og kapitalen finn vegen til bygder, små kommuner og små samfunn. Det er nesten til å sammenligne med Sivertsen familien, når dei kjøpte sin første bil, var det nok mykje spekulasjoner i om dette kom til å gå bra, no kjem kapitalen frå Molde og Oslo i håp om å skape eit reiselivsprodukt enda større en det vi per i dag har i Gloppen. Alt anna er heilt likt, det er folka, bygget, bygda og all den flotte naturen.


Sandane er på ei grøngrein med flotte muligheter. Gloppen blomstrar og det er ikkje tvil om at det her er potensiale langt over det utdaterte tankesettet, som ikkje skapar noko. Det er faktisk vi som bur, lev og jobber i samfunnet Gloppen som skal stå for utviklinga. Det skal i vertfall Gloppen Hotell By Classic Norway Hotels være ein del av.

Vi gler oss til eit år til med glede, sprell, nye idear og flotte reiselivsprodukt.


Nyheiter i 2019:


Gloppen Aktiv

Gloppen Aktiv er i full aktivitet til å skape gode og riktige produkt, Her har ungdommen Vidar Nyhammer flytta heim, og han er ikkje berre dyktig men utrulig engasjert. Eg huskar sjølv når eg kom heim fra Tjømme/Geilo, uredd og standhaftig. Eg huskar så utrulig godt kor treigt eg tenkte ting gjekk heime. Men etter ei tid forstod eg att det går mykje fortare her heime, og det skjønnar Vidar også. Han kliner til, jobbar hardt, dedikert og viser veg! 

Gloppen Hotell by Classic Norway Hotels, skal støtte både eigarar og teamet i Gloppen aktiv!

Bilde 1.jpg
Bilde 2.jpg

Kandalen:

To karer som ikkje let seg forfølge av gamle og kjedelige vaner, bygger sin eigen identitet og er på veg til å gjere det så mange har snakka om, skape ein kultur, identitet og selge vakre Kandalen. Eg har alltid tenkt at Kandalen er eit fantastisk fotografi med heilt ubeskrivelege flotte område. At geit og kje skulle bli identitbæreren for Kandalen er jo heilt naturlig, det ligg mykje godt arbeid rundt dette tidligare, og no er det fleire som jobber med det same. Eg har stål tru på Sølvane Gård, Kandal Kjøtt og alle bøndene i Kandalen! Samarbeid, skapar og gir ringverknader! Det er nettopp det som skjer akkurat no i Kandalen.

Bilde 3.jpg
Bilde 4.jpg
Bilde 5.jpg


Trivselsskogen:

Lurer du på kor verdas beste enkle pause tur er?

Kor ein av dei aller flottaste turane med utsikt, tilrettelegging, trygge natur opplevelser ligg. Svaret er Sandane. Berre nokre minutt frå hotell døra ligg Trivselsskogen, ein heilt utrulig dugnadsånd med fleire tusen timar arbeid, gjort av lokale damer og menn. Det er ikkje mange lokal samfunn som får til noko som er så unikt som trivselskogen. Det gler eg meg til og følge vidare. Gloppen hotell har kjøpt lys stålpar og eigarane våre er mektig imponert! No må vi berre få opp utsiktpunktet før sommaren! Kanskje klarar Næringslivet og stille på, slik som dei gjorde i Vågsøy? Eg skal vertfall stille med privat kapital og bedrifts kapital om vi får til ei krone rulling!

Bilde 6.jpg
Bilde 9.jpg
Bilde 7.jpg

Engeset Trehytter:

Grunderane Olav Aabrekk og Jan Roger Engeset ville ha utvikling og utbygging og det endte med at eg investerte ein halv million i desse hyttene.
Ei brytnings tid for hvordan vi skal videre utvikle Engeset Trehytte er i gong, både positivt og negativt har vi kome fram til å fortsette å satse på at dette skal gå vegen.  Med hytte nummer to er eg stolt investor i dette prosjektet som no rir sine fortjente runder på sosiale media og skal fyllast opp heile sommaren. Eg siterer min Sals sjef "når kan jeg begynne og overbooke?"

Fleire kanalar og fleire opplevelser kjem til å skape arbeidsplassar og pengar i kommune kassa! Det gler eg meg til å hjelpe til med!

Bilde 10.jpg


Så kvifor ikkje ta turen til Gloppen å få den råaste sykkelturen, villaste overnattinga, beste lokalmaten og dei finaste omgivelsane??

Gloppen er vertfall meir klar enn nokon gong til og ta imot gjestar i 2019!

1920x1152 Fasade Gloppe 3.jpg
DSC_2368 Eide.1920x1152.jpg
Dag i elva 1920x1152.jpg

Følg bloggen videre på: https://www.classicnorway.no/hotell/gloppen-hotell/blogg/

 

Med dei beste helsingar frå.

Preben Moen "Husfar" 
Gloppen Hotell by Classic Norway Hotels