Bestill her

A la Carte

Lokal, heimelaga og nydeleg mat...

Kjøkkensjef Bodil er ein svært god ambassadør for norske bønder og norske produkt. Menyane hennar består av heimelaga rettar med råvarer frå lokale produsentar, dei fleste under 3 km vekke frå hotellet.

À la Carte


Forrettar


Pannesteikt Kamskjell på purè av Blomkål

Rista Blomkål, heimlaga bacon av lokal edelgris og tomatvinaigrette

Allergen: Melk-Bløtdyr


Fisk og skaldyrsuppe 

Med røykte blåskjell, syrlige eple. Ulje av lokale urter og ørret rogn 

Allergen: Fisk-Skaldyr-Melk


Krema tartar av vår heimlaga røykelaks

Eplepurè, syrlige eple, eplesirup og meskekjeks 

Allergen: Fisk-Melk-Hvete


Vegetarisk rødbettartar

Vaktelegg frå Ryssdal, rista gresskarkjerner, chevrepulver timian- og sitron vinaigrette

Allergen: Egg-Melk-SO

 



Hovudrettar 345,-


Vekas kvite fangst frå Domstein

Potetkrem, lokale grønsaker, sylta agurk, eple, kapers, bacon og bruna smør

Allergen: Fisk-Melk-Selleri


Entrecôte av Storfe

Krema sopp, potetkake med norsk Holtefjellost, rosenkål, nepe, tyttebærkokte pærer, sylta betar og jordskokkchips   

Allergen: Melk-So


Vegetarisk speltotto med Holtefjell 

Sopp, sylta betar og lokale grønsaker

Allergen: Spelt(Hvete)-Melk

245,-




Dessertar

Sjoklademoussekake på nøttebunn 

Glaserte nøtter og friske bær frå Gloppen

Allergen: Melk-Pn-P-Vn-Mn


Rabarbra pannacotta 

Sorbet av jordbær frå Gloppen og marengs

Allergen: Melk-Egg


Sabajonnegratinerte bær frå Gloppen

Krystalisert kvit sjokolade

Allergen: Melk-Egg


Bringebær og Jordbær frå Gloppen

Med dagens heimlaga kremis

Allergen: Melk-Egg-Pn-P-Vn-Mn-Hvete


Norske kvalitetsostar

Heimlaga knekk og eplesirup av lokal eplemost

Allergen: Melk-Hvete



 

4 rettar

685,-


Fisk og-skaldyrsuppe 

***

 Velg sjølv mellom Fisk, Entrecôte eller Speltotto  

*** 

 Norske kvalitetsostar   

***

 Bringebær og Jordbær frå Gloppen med heimelaga kremis



5 rettar 

785,- 

Fisk og-skaldyrsuppe

***

Krema tartar av vår heimlaga røykelaks

***

Velg sjølv mellom Fisk, Entrecôte eller Speltotto

***
Norske kvalitetsostar

***

Bringebær og Jordbær frå Gloppen med heimelaga kremis


6 rettar

925,-

Fisk og-skaldyrsuppe
***

Krema tartar av vår heimlaga røykelaks 

***

Vekas kvite fangst frå Domstein 

***

Entrecôte av Storfe

***

Norske kvalitetsostar

***

Bringebær og Jordbær frå Gloppen 

 

Vinpakke

3 glass   325,-

6 glas    675,-



Barnemeny


Heimelaga kjøttkaker 

Brun saus, poteter, gulrøter 

125,- / L-G-M


Dagens fisk 

Kokkens grønsaker, poteter og saus 

125,- / L-F-M

 

ALLERGIAR

Bløtdyr - B, Egg - E, Fisk - F, Kveitemjøl - K, Bygg - BG, Havre -HV, Rug - R, Spel -SP, Gluten - G, Laktose - L, Lupin - Lu, Mjølk - M, Valnøtt - VN, Mandler - MN, Pistasjenøtt - PN, Peanøtter - P, Selleri - Sel, Sennep - Sen, Sesam - Ses, Skalldyr - S, Soya-Soy,  Svoveldioksid - So


Velg sjølv

2 rettar 455,-

3 rettar 565,- 

Kokkens meny

4 rettar 685,-

5 rettar 785,-

6 rettar 925,-


Åpningstider:

Mandag – Lørdag  kl. 13.00-22.00
Søndag kl. 13.00 – 20.00