Bestill her

A la Carte

Lokal, heimelaga og nydeleg mat...

Kjøkkensjef Bodil er ein svært god ambassadør for norske bønder og norske produkt. Menyane hennar består av heimelaga rettar med råvarer frå lokale produsentar, dei fleste under 3 km vekke frå hotellet.

À la Carte


Forrettar


Lun heimerøykt Laks

Sylta eple, eple- og fennikelsorbet, fennikelchips, mesk, chevrekrem med dill

Allergen: G-L   

Kr  139,-


Krema fisk- og skalldyrsuppe 

Sylta eple, eple- og fennikelsorbet, fennikelchips, mesk, chevrekrem med dill

Allergen: G-L   

Kr  139,-


Grava filet av lokalskoten hjort 

Sylta eple, eple- og fennikelsorbet, fennikelchips, mesk, chevrekrem med dill

Allergen: G-L   

Kr  139,-


Rødbettartar 

Vaktelegg frå Ryssdal, rista gresskarkjerner, chevrepulver timian- og sitron vinaigrette

Allergen: E-L-So   

Kr 129,-

 



Hovudrettar  


Glasert svinekam med rabarbra og chili

Bakte småpoteter, rabarbra- og rødløkskompott, grilla sommerkål frå Hauge Grønnkålchips, yoghurtsaus med pistasj og eple

Allergen: L-Pn   

Kr 305,-


Braiserte oksekjakar i husets mørke øl

Potetpurè med ramslauk og holtefjellost, glaserte rotfrukter, brent sylta småløk. Ølgele, ølsaus   

Allergen: G-L-Sel  

Kr 305,-


Vekas kvite fisk frå Domstein 

Ovnsbakte småpoteter, røykt sellerikrem, smørsteikte erter, sellerisalat, fritert potetskall, tomatvinaigrette

Allergen: F-L-Sel   325,-




Dessertar

Karamellisert rabarbra 

Brent eggedosis med honning, krystalliserte mandlar

Allergen: Egg- Mn  

Kr  129,-


Tilslørte Gloppenjordbær 

Balsamico, peppercrumble

Allergen: G-L-Hv  

Kr 129,-


Sjokolademoussekake på nøttebunn

Glaserte nøtter, bær frå Gloppen

Allergen: L-M-Pn-P-Vn-Mn 

 Kr 139,-


Jordbær/bringebær frå Gloppen 

 Dagens kremis

Allergen: Spør servitøren    

Kr 129,-


Dagens utval av isar og sorbetar

Allergen: Spør servitøren   

Kr 115,-


Dagens utval av ost

Eplesirup, knekkekjeks

Allergen: L-G-M-N    

Kr 149,-



 

 

Smaksmeny

895,-


Kremet blåskjellsuppe 

***

Kamskjell stikt i lardo av lokal ullgris 

***

Vekas keite

***

Slakterbiff i Storfe

***

Norska ostar 

***

Espresso Créme Brûlée

 

 

Vinpakke

3 glass   325,-

6 glas    675,-



Barnemeny


Heimelaga kjøttkaker 

Brun saus, poteter, gulrøter 

125,- / L-G-M


Dagens fisk 

Kokkens grønsaker, poteter og saus 

125,- / L-F-M

 

ALLERGIAR

Bløtdyr - B, Egg - E, Fisk - F, Kveitemjøl - K, Bygg - BG, Havre -HV, Rug - R, Spel -SP, Gluten - G, Laktose - L, Lupin - Lu, Mjølk - M, Valnøtt - VN, Mandler - MN, Pistasjenøtt - PN, Peanøtter - P, Selleri - Sel, Sennep - Sen, Sesam - Ses, Skalldyr - S, Soya-Soy,  Svoveldioksid - So


Våre åpningstider: 

Mandag – Lørdag  

kl, 13.00-22.00 

Søndag

kl. 13.00 – 20.00 

732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg Last ned meny her...