Bestill rom nå!

Bestill nå

A la Carte

Lokal, heimelaga og nydeleg mat...

Kjøkkensjef Bodil er ein svært god ambassadør for norske bønder og norske produkt. Menyane hennar består av heimelaga rettar med råvarer frå lokale produsentar, dei fleste under 3 km vekke frå hotellet.

À la Carte

Forrettar

Pannesteikt jølstraaure frå Finn Årdal 

 Sylta spisskål, vaktelegg frå Ryssdalen, løkkrem og chips

Inneheld: fisk, egg, mjølk

139,-


Skinkeplanke av heimelaga fenalår

Spekeskinke og coppaskinke Aprikoskompott, karamelliserte nøtter og lokalbakt flatbrød

Inneheld: mjølk, kveite, valnøtter, hasselnøtter og mandlar 

139,- 


Gulrotsuppe med ramsløkolje 

Granateple, heimelaga bacon og chips

Inneheld: Mjølk

139,-


Hovudrettar

Ølbraisert lammeskanke

Potetpurè med ramsløk og holtefjell, ovnsbakte rotfrukter, ølsaus og sylta delikatesseløk

Inneheld: kveite, mjølk, selleri, sulfitt

345,-


Vekas kvite fangst frå Domstein

Potet/sellerirotkrem, tomatvineagrette, stangsellerigele, vacumert agurk,  reddik og sellerimelis

Inneheld: fisk, mjølk, sulfitt, selleri

345,-


Indrefilet av svin

Råsteikte poteter, gulrotkrem, rosenkål med heimelaga bacon, brent sylta løk og peppersjyaus

Inneheld: sulfitt, mjølk 

345,-




Dessertar

Kvit sjokoladekrem

Gloppeblåbær på 4 måtar  (marengs, gelè, marinert og pulver)

Inneheld: Mjølk – egg 

139,- 


Crème brûlèe

Sorbet av Gloppebringebær, brent kvit sjokolade

Inneheld: mjølk – egg

139,- 


Sjokoladeterte

Yoghurt, kremost is marinerte Gloppeblåbær og hakka salta mandlar

Inneheld: egg, kveite, mjøl, mandler 

139,- 

Åpningstider:

Mandag – Lørdag  kl. 13.00-22.00 
Søndag kl. 13.00 – 20.00