Bestill rom nå!

Bestill nå

Prisar og utmerkingar

kulturformidling,

Gloppen Hotell har motteke ei rekkje prisar og utmerkingar dei siste åra. Ei av dei siste var sølv i «Folkets reise-favoritt 2018». Denne gjeve prisen vart stemt fram av folket. Fyrsteplass gjekk til flyselskapet Norwegian.

Folkets reise-favoritt 2018 

Sølv til Gloppen Hotell, like bak Norwegian. Stemt fram av folket.  Prisen vart delt ut under Grand Travel Award, reisebransjens egen «oscarutdeling»,

Reiselivsprisen 

I 2017 mottok Gloppen Hotell Reiselivsprisen for Sogn og Fjordane, for beste reiselivsprodukt. Prisen er gitt av Innovasjon Norge, Fylkeskommunen og Sparebanken vest.Norsk på menyen 30.oktober 2014 mottok vi Matmerk sin pris Norsk på menyen. "Tydelig, lokal, og faglig sterke på mat gjennom sin menypresentasjon, og med masse identitet", var dommen frå juryen. Les meir her.

Helt Sjef 

Den 17. juni 2014 mottok hotellsjef, Preben Moen,  prisen "Helt Sjef". Dette er ein pris for unge leiarar i Norge og han gjekk av med seieren av 405 nominerte.

Dag Moens Entreprenørpris 

 Den 22. april 2013 mottok Gloppen hotell Dag Moens Entreprenørpris- ein nyoppretta pris som heidrar vår kjære hotellsjef som gjekk bort i påska same år.

Bondelagskokk 

Den 18. januar 2013 vart vår supre kjøkkensjef Bodil Fjellestad Eikrem lansert som ny bondelagskokk for 2013 og 2014 på Grüne Woche i Berlin.

Årets mest innovative Reiselivsbedrift 

I 2012 vann Gloppen Hotell prisen for Årets mest innovative Reiselivsbedrift Sogn og Fjordane.

Til topps i finalen på Det Norske Måltid 

11. desember 2011 gjekk Bodil og laget Vestpå heilt til topps i finalen på Det Norske Måltid på TV2.

Bodil faar prisen.jpgLandets beste spisested langs veien

I 2010 vant Gloppen Hotell 1. plassen i Ganefart og blei kåra til "Landets beste spisested langs veien" i Ganefart-konkurransen.

Norwegian Foodprints
Vi er plukka ut i Innovasjon Norges Norwegian Foodprints som ein av fire plassar i Sogn og Fjordane.

Vinnar av Ganefart

I 2008 vann Gloppen Hotell Ganefart Sogn og Fjordane.

En reise i Norge
Gloppen Hotell er omtalt i boka "En reise i Norge". Boka omhandlar 44 spise- og overnattingsstader der alle har sitt særskilde preg både når det gjeld bygning, staden og maten. Vi er også omtalt i boka "Tradisjon og atmosfære - en reise til norske trehoteller". Å være omtalt i begge desse praktbøkene er noko vi er stolte av.

De Historiske Hotell og Spisesteder
Gloppen Hotell var eit av dei første medlemma i De Historiske Hotell og Spisesteder, eit godt kvalitetsstempel i seg sjølv." For å få tildelt en slik tittel kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen, der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi".

Olavsrosa
Vi fikk tildelt Olavsrosa allereide i 1999.

"Olavsrosa blir tildelt opplevingar av særleg høg standard, med omsyn både til kulturhistorie og formidling. Olavsroseinnehavarane er fyrtårna i Norsk Kulturarv, og vil i alle samanhengar stå sentralt både i profilering og marknadsføring av kulturarvopplevingar for eit breitt publikum. "

Kulturpris
I 1998 fekk vi kulturpris med Gloppen Kommune.

Omtale i bøker Tradisjon og atmosfære- ei reise i Norge