Bestill her

Aktivitetar

for ein kvar smak...

Kjem du til oss på ferie? Eller skal du på firmatur, blåtur, utdrikningslag eller slektstreff? Hos oss finn du eit vell av aktivitetar for ein kvar smak, og alltid i kombinasjon med den unike lokalmaten vår. Den flotte varierte naturen med fjorden som bakteppe, skapar dei perfekte rammer.

Romantiske dagar ved fjorden

med sein utsjekk frå rommet!

Overnatt i historiske omgjevnader i hjartet av Fjord Norge og få servert kjøkkenets 3 retters middag frå sesongens à la carte meny. Denne menyen består utelukkande av rettar av lokale råvarer. Vi serverer gjerne lokalt øl og har vårt eige mikrobryggeri i kjellaren. Ved ankomst serverar vi musserande vin og rommet er dekorert med blomster, frukt og sjokolade.

Les mer

Kokkekamp og kurs

med våre meisterkokkar

Leik og lær av dei beste frå hotellets prisvinnande kjøkken. Dette er ein morsom, samlande og ikkje minst lærerrik aktivitet for grupper. På plass er ei rekke spennande lokale råvarer som de skal trylle fram noko etande godt av, både forrett og dessert. Hovudretten tar våre kokkar seg av. Rettane blir vurdert av vårt dyktige dommarpanel som kårar ein vinnar. Etterpå skal de sjølvsagt nyte maten de har laga med noko godt i glaset.

Les mer