Bestill rom nå!

Bestill nå

Snøsikre Bjorli

Januartilbud

Bjorli ligger fantastisk til i naturskjønne Lesja kommune - geografisk midt mellom Dombås og Åndalsnes, på grensen mellom Gudbrandsdalen og Møre og Romsdal, og med et klima som gjør Bjorli til et mekka for vintersport. Foruten alpint og snowboard i et moderne alpinanlegg, er Bjorli viden kjent for sine mer enn 80 km med preparerte og fantastiske langrennsløyper. Bjorli Skisenter er et av landets mest snøsikre alpinanlegg med sesong fra høsten til langt utpå våren.

Les mer

Romsdalsgondolen

Norges nyeste, toppmoderne panoramagondol

Bli med opp til den fantastiske fjord- og fjellutsikten i Romsdalen. Plassert rett over Åndalsnes sentrum, omgitt av de kjente Romsdalsfjellene, finner du fjellet Nesaksla på 697 m.o.h. En topp moderne elektrisk pendelbane tar deg 1679 meter fra fjorden og opp fjellsiden, Norges første gondol bygd på bærekraftsprinsippene. En 360 graders utsikt til imponerende Romsdalshorn, Vengetindene, Åndalsnes sentrum, frodige daler og den smaragdgrønne elva Rauma.

Les mer

Romsdalseggen

En av verdens vakreste fjellturer

Norges vakreste og lettest tilgjengelige fottur! Turen over Romsdalseggen finner du midt i Norges flotteste fjellverden! Oppe på eggen har man orkesterplass til å se ut over Romsdalsfjellene, med Trollveggen, Romsdalshorn og Vengetindene som de mest markante. Langs eggen ser man også over til Kongen, Dronninga og Store Trolltind. Man kan se helt ut til Molde by og Norskehavet. Langt der nede i Romsdalen slynger Rauma elv seg gjennom dalen, og vi kan skimte toget på Raumabanen.

Les mer