Bestill rom nå!

Bestill nå

Hotellrom

med fjord og fjellutsikt

Hotellet har 86 hotellrom fordelt på enkelt- og dobbeltrom samt suiter. Samtlige rom har med utsikt til Romsdalsfjorden og Romsdalsfjella. Alle rom er lyse og fine med flotte fototapet på hvert enkelt rom.


ENKELTROM

Alle våre rom er renoverte i 2012 og 2014 de har eget bad med dusj og toalett, hårføner, trådløst internett, kabel-TV, telefon, radio, Teppebelagte gulv, alle rommene har utsikt til vakker natur. Gratis kaffe og te i lobbyen til enhver tid. Strykejern og brett kan lånes. Har også allergi rom uten teppe.


DOBBELTROM

Alle våre rom er renoverte i 2012 og 2014 de har eget bad med dusj og toalett, hårføner, trådløst internett, kabel-TV, telefon, radio, Teppebelagte gulv, alle rommene har utsikt til vakker natur. Gratis kaffe og te i lobbyen til enhver tid. Alle senger kan taes fra hverandre og settes som enkle. Strykejern og brett kan lånes. Har også allergi rom uten teppe.


SUITE

Alle våre suiter er renoverte i 2012, de har eget bad med dusj/badekar og toalett, hårføner, trådløst internett, kabel-TV, telefon, radio, Teppebelagte gulv, alle rommene har utsikt til vakker natur. Vannkoker og kjøleskap, Gratis kaffe og te i lobbyen til enhver tid. Alle senger kan taes fra hverandre og settes som enkle. Strykejern og brett kan lånes.

Vi har tre forskjellige suiter.

Frokost

Mandag - lørdag 06.30 - 10.00 
Søndag 07.30 - 11.00