Bestill rom nå!

Bestill nå

Om Grand Hotel

Unik beliggenhet i den beste naturen Norge kan by på

Hotellet ligger ved foten av Romsdalseggen og de majestetiske Romsdalstindene. Historien til hotellet går tilbake til 1890. Siden den gang har hotellet vært gjennom både brann, gjenreising og spredte ombygginger. I 1890 hadde hotellet omtrent samme beliggenhet som i dag og Åndalsnes bestod hovedsakelig av gårdene Aandal og Nes.

Veblungsnes, som ligger på den andre siden av Rauma elv, ble regnet som stedets "sentrum". Turisme var allerede da en viktig næring, og første turistbåt anløp Åndalsnes i 1883.

Hotellet brant ned i 1940, men ble senere gjenreist. I 1996 ble 4. og 5. etasje påbygd, og store deler av bygningen renovert. I år 2000 ble de øvrige etasjer og rom også pusset opp. Grand Hotel har blitt renovert i i flere etapper i ettertid, alle hotellrommene og konferanserom i 2012 og 2015 og er i dag et moderne kurs- og konferansehotell hvor alle 86 rom holder en god standard. 2019 ble det bygd en ny restaurant, Restaurant La Vue.

Selv om hotellet i dag framstår i ny drakt, er det fortsatt mulig å gjenoppleve historie helt tilbake til 1800-tallet. Vår unike billedsamling kan beskues på veggene i alle etasjer, og vitner om tider med både celebre gjester og høy aktivitet i lokalsamfunnet.

Vegg i vegg med hotellet ligger Rauma Kulturhus