Bestill rom nå!

Bestill nå

Fisketur med Hilding

autentisk fiskeskøyte...

Fiskeværet Håholmen omfatter 20 større og mindre øyer og holmer. Vi tar mer enn gjerne våre gjester med på en seilas i dette fantastiske øyriket, med en liten sving ut i storhavet og sørvestover mot Vevang langs Atlanterhavsveien, og en tur inn under Storseisundbrua – den største av bruene på Atlanterhavsveien.

Atlanterhavsveien har blitt kåret til århundrets byggverk og verdens fineste biltur og er absolutt et skue vel verdt å få med seg, også fra sjøsiden.

En rundtur langs og mellom de mange hundre holmer og skjær er en enestående måte å få nærkontakt med naturen. Det er ganske vanlig at vi kommer på nært hold av både kobbe, nise og havørn, og både skarv, ærfugl og grågås hekker i området (Vi gir fuglene ro i hekketida). Hvis vi er heldig, får vi også et glimt av både oter og mink.  

Vi kan gjøre strandhogg på både bebodde og ubebodde øyer og holmer. Vi kan sette av tid til fiskekonkurranser hvis det er ønskelig og vi serverer gjerne reker og loff eller Håholmen himmelske fiskesuppe ombord, med kald drikke etter ønske...    

Praktisk:

  • Turen legges opp etter gruppens beskaffenhet
  • Flytedrakter (termodress med flyteelement) er inkludert
  • Fiskesnører er inkludert. Stenger kan leies.

Personlig bekledning:

Varme klær, godt fottøy og  lue/ hansker.


Pris:

2 timers tur 4.900,-
Pris pr påfølgende time kr 1.800,-  

Værforbehold!