Bestill rom nå!

Bestill nå

Selskaps meny

festlig lag

For de spesielle anledningene tilbys vår selskaps meny.

Meny 1

 Ovnsbakt gresskar småsalater, feta, gresskarkjerner 

Allergener:  

Håholmens ovnsbakte klippfiskrygg  chorizo, fritert kapers, ovnsbakt potet, klasetomater 

Allergener: Fi 


Sticky toffee pudding vaniljeis , toffeesaus  

Allergener: Me, Egg,  

 

Meny 2 


 Krabbekake krisp salat, soyaglace 

Allergener: Ska, Hv, Soy, Ses 
 
 
 

Grillet kveitefilet smørsaus, rogn, stekt hjertesalat 

Allergener: Fi, Me  
 
 
  

Sitron «kladd-kake» sitrussirup, ristede nøtter, creme fraiche 

Allergener: Hv, Hn, Egg, Me 

Meny 3 
 

Sitrusgravet kveite   sennepsvinaigrette og rogn        

 Allergener: Fi, Sen 
 
 

Krabbesuppe ravioli fylt med krabbemousse, rotgrønnsaker 

Allergener: Ska, Sel, Hv
 
 

Rødvinsbraissert oksekjake småløk og sopp potet-og sellerirotpurè  

Allergener: Su, Sel, Me, Hv 
 
 

Rabarbra  krem og crust 

Allergener: Me, Hv, Hn 
 
 

Meny 4 
 

Tartar av røkt og fersk laks lettsyltet agurk, urtekrem 

Allergener: Fi, Sen, Me 

 
 Andelår confit rødløkskompott, sjysaus 

Allergener:    
 

Trifle crumble, vaniljekrem, sorbet, bær og marengs  

Allergener: Egg, Hv, Me 
 
 

 Last ned menyen her...
 

Vår klassiker, Håholmens ovnsbakte klippfiskrygg med potetpurè, sprøstekt spekk og grønn ertepurè, kan man bestille ved alle anledninger, som hovedrett i samtlige menyer.


Alle menyer kan tilføye en  rett:   lokale oster  nøtter og marmelade , tillegg kr. 125,- eller velge dette som dessert Allergener: M, N (valnøtt, mandel) 
 
 
Ved menyvalg til grupper, velges en av menyene til hele gruppen. Ved allergier og spesielle hensyn, tilpasser vi i forhold til dette. 
 
2- retters meny   kr. 465,- pp

 3-retters meny kr. 595,- pp

4-retters meny kr. 695,- pp

 
 Allergene erklæring og forkortelser: 
B (Bygg), Blø (Bløtdyr), Egg, Ha (Havre), Hn (Hasselnøtt), Hv (Hvete), Fi (Fisk), Kn (Kasjunøtt), Lup (Lupiner), M (Mandler), Me (Melk), Pan (Paranøtt), Pen (Peanøtt), Pin (Pistasienøtt), Pkn (Pekannøtt), R (Rug), Sel (Selleri), Sen (Sennep), Ses (Sesamfrø), Ska (Skalldyr), Soy (Soya), Su (Svoveldioksid og Sulfi tter), Vn (Valnøtt).