Bestill rom nå!

Bestill nå

Selskaps meny

festlig lag

For de spesielle anledningene tilbys vår selskaps meny. Se vår meny for høsten 2020 og vinter 2021.

Høst 2020- vinter 2021

Meny 1

Gulrotsuppe-kongekrabbe

smøla gulrot, ristet mais, pepperstekt kongekrabbe 


Håholmens ovnsbakte klippfiskrygg 

chorizo, fritert kapers, ovnsbakt potet, klasetomater 


Brunost panna cotta 

tyttebærkompott, havreknas



Meny 2 


Sjømat- dele meny 

Lokale råvarer fra sjøen tilberedes og serveres med passende garnityrer som brød, sauser, salat mm. 

Råvarer vi bruker på festbordet vil bl.a. være; krabbe, blåskjell, reker (frosne), kveite fra Averøya, Label Rouge laks fra Averøya, lodderogn (kaviar) mm. Bacalao som varmrett, ( kyllingconfit kjøttalternativ ) assorterte desserter runder av måltidet 

Din egen buffet på bordet.

Fra kr. 725,-



Meny 3


Lun, grillet lettgravet Label Rouge laks 

salat, sennepssaus


Sjøkrepssuppe 

bolinhos, rotgrønnsaker 


Braissert lammeskank 

småløk og sopp, potet-og sellerirotpurè 


Innbakte epler 

sprø deig, eple og karamellsirup, pistasjnøtter



Meny 4 


Kveite fra Nordic Halibut 

kveiteceviche, agurk, reddik 


Andelår confit 

rødløkskompott, sjysaus 


Sticky toffee pudding 

vaniljeis , toffeesaus 

2- retters meny kr. 465,- | 3-retters meny kr. 595,- | 4-retters meny kr. 695,-  


Allergene erklæring og forkortelser B (Bygg), Blø (Bløtdyr), Egg, Ha (Havre), Hn (Hasselnøtt), Hv (Hvete), Fi (Fisk), Kn (Kasjunøtt), Lup (Lupiner), M (Mandler), Me (Melk), Pan (Paranøtt), Pen (Peanøtt), Pin (Pistasienøtt), Pkn (Pekannøtt), R (Rug), Sel (Selleri), Sen (Sennep), Ses (Sesamfrø), Ska (Skalldyr), Soy (Soya), Su (Svoveldioksid og Sulfi tter), Vn (Valnøtt).

Informasjon
 

  • Vår klassiker, Håholmens ovnsbakte klippfiskrygg med potetpurè, sprøstekt spekk og grønn ertepurè, kan man bestille ved alle anledninger, som hovedrett i samtlige menyer.

  • Alle menyer kan tilføye en  rett:   lokale oster  nøtter og marmelade , tillegg kr. 125,- eller velge dette som dessert Allergener: M, N (valnøtt, mandel)

  •   Ved menyvalg til grupper, velges en av menyene til hele gruppen. Ved allergier og spesielle hensyn, tilpasser vi i forhold til dette. 

 

2- retters meny   kr. 465,-  

3-retters meny kr. 595,- 

4-retters meny kr. 695,-