Bestill rom nå!

Bestill nå

Opplevelsesløftet - helt risikofritt

Ditt neste møte er det viktigste for deg - og for oss

Vil du ha et møte i fantastiske omgivelser? Eller planlegger du et lite kurs eller en liten konferanse? Vi i Classic Norway Hotels vil gjerne ta hånd om deg og dere, og har våre beste medarbeidere klare for å hjelpe dere slik at hjulene kommer i gang igjen etter en helt spesiell vår.
- Ditt neste møte med kolleger eller kunder er det aller viktigste og bør skje i de aller beste omgivelsene. Vi har det perfekte og unike lokalet og hotellet klare for dere.

Les mer

Hotellrom

Sjarmerende ...

Vi har 30 dobbeltrom, som i all sin komfortable modernitet har beholdt den enkle stilen som passer i et fiskevær.Hotellrommene er utstyrt med gode senger, deilige dundyner, hotellputer, kaffemaskin og trådløst nettverk. Alle våre hotellgjester har tilgang på gratis kaffe/te og vafler i resepsjonen hele dagen.

Covid-19 tiltak: Det vil ikke bli matservering fra buffet. Frokost vil bli servert som en tallerkenrett, a la carte eller "pekebuffet".

Les mer

Reisebransjeløftet

alle ansatte i Reiselivs-Norge

Vi inviterer alle ansatte i reiselivsbransjen på besøk til oss.
Ansatte i Reiselivs-Norge får muligheten til å være med på «Det store reisebransjeløftet» og til å oppleve det vakreste av Norge gjennom bransjepriser som ellers er forbeholdt hotellkjedens egne ansatte. Tilbudet gjelder for ansatte i hotell-/ restaurant reisebyrå, luftfart og andre som har tilknytting til reiselivsbransjen.

Les mer