Bestill rom nå!

Bestill nå

Den Blå Fisk

Åpen alle kvelder utenom torsdag og søndag

Vår restaurant «Den Blå Fisk» ligger vakkert til rett på bryggekanten med panoramautsikt mot livet i havna. Vi har spesialisert oss på retter basert på lokale råvarer.

Meny

Forrett 

.

Sauetartar i teriyakisaus 

med hjemmelaget geiteyoghurt, reddik og appelsingelé.

165kr


Kamskjell i mandel skorpe 

med gresskarpuré, romanesco, lodderogn og Timur pepper.

185kr


Uer carpaccio 

med marinert fennikel, wakamesalat fra Lofoten, ingefærspuma og tomatconfit

185kr


Hovedrett

 

Skrei fra Henningsvær 

med gulrotpuré, pastinakk, gresskar, krydret korianderpesto og sitronconfit. 

345kr


Kveite fra Henningsvær 

med sellerirotkrem, romanesco, kålrot, brunt mandelsmør og asparges. 

365kr


Lammefilet 

med artisjokk, kålrot, geitostskum, tyttebærsaus og sellerichips. 

355kr


Dessert

 

Fransk sjokoladefondant 

med hjemmelaget bringebærsorbet

175kr


Mojito semifreddo 

med hjemmelaget limesorbet og havresmuldre

185kr


Mascarponekrem 

med sbrisolona, tindvedcoulis og ferske bær.

165kr 

Åpningstider 

  • Mandag - Onsdag fra kl. 18.00 - 20.30
  • Torsdag: Stengt
  • Fredag: fra kl. 18.00 - 20.30
  • Lørdag: fra kl. 18.00 - 20.30
  • Søndag: Stengt



post@henningsvaer.no
 | 76 07 47 50