Bestill rom nå!

Bestill nå

Hotellrom

Sjarmerende ...

Vi har 30 dobbeltrom, som i all sin komfortable modernitet har beholdt den enkle stilen som passer i et fiskevær. Hotellrommene er utstyrt med gode senger, deilige dundyner, hotellputer, kaffemaskin og trådløst nettverk. Alle våre hotellgjester har tilgang på gratis kaffe/te og vafler i resepsjonen hele dagen.

De komfortable rommene på Henningsvær Bryggehotell er moderne bygget med en lun atmosfære. Vi har gode senger, god mat og flott natur på utsiden. Rommene er innredet med bad med dusj og toalett. Trådløst internett i hele hotellet.

Noen rom er kategorisert «med utsikt», disse har utsikt mot ytre- eller indre havn, mot «værret» eller mot landemerket Vågakallen.

Vi har også fire rom med hems, disse passer godt for familier på tre eller fire personer. Ettersom våre standard rom ikke er veldig store anbefaler vi ikke bruk av ekstraseng, men derimot et rom med hems dersom flere enn to skal dele rom. Disse rommene kan dessverre ikke bestilles direkte på nett, men ta kontakt med oss på mail eller telefon

Rom

  • 30 Standard hotellrom ( land/sjøutsikt).
  • 4 av rommene våre har hems, og passer ypperlig for familier på 3-4 personer.
  • Frokost alle dager fra 07.30 - 10.301920x1152 (18).jpg