Bestill rom nå!

Bestill nå

Hovmester - til hotellet i Henningsvær

i 100% stilling

Restauranten vår, Den Blå Fisk, leverer mat av høy kvalitet.
Vi leter nå etter deg som kan være med og ta oss til nye høyder. Som vår hovmester er du ansvarlig på din vakt for å gi gjestene en fin opplevelse i restaurant og bar, gjennomføring av større arrangementer og opplæring. Du har stor interesse og kunnskap om drikkevarer og vin og vil kunne anbefale drikke til menyen.

© Grafia/Einar Engdal

Restauranten vår, Den Blå Fisk, leverer mat av høy kvalitet i fantastiske omgivelser, og vi leter nå etter deg som kan være med og ta oss til nye høyder.

Som hovmester jobber du tett med restaurantsjefen for å skape en fantastisk opplevelse for våre gjester. Du har interesse for og kunnskap om vin og drikke og kan anbefale drikke til meny og mat.
På dine vakter er du ansvarlig for den samlede opplevelsen i baren og restauranten, gjennomføring av arrangementer og grupper og opplæring av servitører. I lavsesongen kombineres tjenesten med jobb i resepsjonen og eventuelt vedlikehold slik at vi kan tilby en fast heltidsjobb.

Arbeidsoppgaver:

  • Ta imot gjester 
  • Servering
  • Hjelpe kjøkkensjefen med å planlegge menyen
  • Sette opp vaktlister og gjøre oppgjørs- og regnskapsarbeid
  • Opplæring av servitører
  • En fantastisk opplevelse for våre gjester

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper: 

-Vi ønsker deg som har en lidenskap for gode gjesteopplevelser- God erfaring som servitør

  • Gjerne erfaring som restaurantansvarlig/drift
  • Kunnskap om vin
  • Håndterer stressende situasjoner på en god måte
  • Vi foretrekker at du behersker norsk eller et annet skandinavisk språk

Vi tilbyr deg:

Et godt arbeidsmiljø hvor vi verdsetter kvalitet og kreativitet. Vi starter snart byggingen av et helt nytt hotell ved siden av Henningsvær Bryggehotell hvor du vil være med på å utvikle en helt ny restaurant.

Henningsvær Bryggehotell er et sjarmerende lite hotell på det hyggeligste stedet i Lofoten, Henningsvær. Vi har 30 hotellrom, en fin lounge og en restaurant med fantastisk utsikt i havnen i Henningsvær. Vi streber etter å levere et høyt servicenivå samtidig som vi skaper et personlig forhold til våre gjester

  • Oppstart 1. mars
  • Lønn og betingelser etter avtale  
  • Dag, kveld og helge arbeid

Hvis du er interessert, send en e -post eller ring så tar vi en prat! 

Jelle Dobma

Hotellsjef

jelle.dobma@classicnorwayhotels.no
Mob. 98616 942