Bestill rom nå!

Bestill nå

Vaktmester i deltidsstilling - på hotellet i Henningsvær

er du teknisk, kreativ og hendig

Som vaktmester er du ansvarlig for hotellets bryggemasse. Du gjør mindre vedlikehold selv og planlegger større vedlikehold sammen med eiendomsavdelingen og lokale entreprenører. Du har koll på og sjekker de forskjellige systemene på hotellet og sørger for at alt er i god stand. I tillegg er du ansvarlig for hotellets utearealer og sørger for at alt er fint og tilgjengelig hele året. Du jobber tett med hotellsjefen og renhold for å sikre at hotellet alltid er i topp stand.

Som person er du teknisk, kreativ og hendig og du har god erfaring med håndarbeid, snekring og maling. Det er et pluss hvis du har fagbrev som elektriker eller rørlegger. Du har et øye for detaljer og ser hva som må gjøres. Du kan jobbe selvstendig og lage dine egne arbeidsplaner. Førerkort B (manuell) er ett krav.

Tjenesten er deltid (50%) og kan skaleres etter behov. Det er mulig å jobbe mer eller mindre i perioder. Med bygging av et nytt hotell kan tjenesten bli heltid i fremtiden.

Henningsvær Bryggehotell er et sjarmerende lite hotell på det hyggeligste stedet i Lofoten, Henningsvær. Vi har 30 hotellrom, en fin lounge og en restaurant med fantastisk utsikt i havnen i Henningsvær. Vi streber etter å levere et høyt servicenivå samtidig som vi skaper et personlig forhold til våre gjester.

 

  • Oppstart etter avtale
  • Lønn og betingelser etter avtale  

Hvis du er interessert, send en e -post eller ring så tar vi en prat! 

Jelle Dobma

Hotellsjef

jelle.dobma@classicnorwayhotels.no | Mob. 986 16 942