Bestill her

Kjøkkensjef, Henningsvær Bryggehotell

Lofoten

Midt på bryggekanten i Lofotens største og mest aktive fiskevær, ligger Henningsvær Bryggehotell med en enestående utsikt over havet, havna og landemerket Vågakallen. Vi har pr i dag 30 dobbeltrom, møterom samt restaurant. Med fersk fisk rett utenfor vinduet, levert rett på bryggekanten, er det bare fantasien som setter grenser for våre lokale råvarer. Henningsvær Bryggehotell står foran en større hotellutvidelse i nærmeste fremtid. Vi øker kapasiteten fra 30 til 68 rom – suiter/rorbuer.

Henningsvær Bryggehotell eies av Classic Norway Hotels. Classic Norway Hotels har spennende virksomheter i Norge som favner hoteller, restauranter, events og aktiviteter. Alle hotell har en unik beliggenhet bygget på kultur, natur og historie. Classic Norway Hotels er en leverandør av komplette kvalitetsprodukter til norske og internasjonale kunder fra næringsliv og ferie-/fritidsmarkedet. Hovedkontoret ligger i Molde og ivaretar drift, salg og markedsføring.

Vi kan tilby:

  • Et godt arbeidsmiljø med kunnskapsrike og engasjerte kollegaer
  • Karrieremuligheter i et av Norges mest spennende hotellkonsept 
  • Konkurransedyktig betingelser for rette vedkommende. 

Dette er deg:

  • Fagbrev og minimum 5 års erfaring fra hotell og restaurant, gjerne som kjøkkensjef
  • Fleksibel og løsningsorientert
  • Kreativ
  • God på planlegging og gjennomføring 

Arbeidsoppgaver:

  • Daglig drift av kjøkkenet
  • Personalansvar for øvrig kjøkkenspersonell
  • Lage meny i forhold til sesongvariasjoner
  • Bruk og kjennskap til lokale råvarere
  • Økonomisk forståelse i forhold til kjøkkenøkonomi, varekost, kalkyler og innkjøp
Arbeidsgiver: Henningsvær Bryggehotell by Classic Norway Hotels
Stillingstittel: Kjøkkensjef Henningsvær Bryggehotell
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med:

Elisabeth Husøy

Driftsansvarlig 

Classic Norway Hotels

Mobi 416 76 098