Bestill her

Damperiet

Autentisk ...

Som en innledning til Lofotkvelden starter vi med apiritiff, filmvisning og omvisning i Galleri Lofotens Hus vegg i vegg med Henningsvær Bryggehotell. Utenfor galleriet serveres god drikke til en oppvisning i kokkekunst og en innledning om Henningsværs lokale mat- og vinopplevelser. Vi begynner med noen smakebiter fra våre kulinariske tradisjoner.

En ordentlig Lofotkveld gjennomføres helt nede i vannkanten i det gammel trandamperiet. Damperiet danner den rette lune stemningen for en uforglemmelig middag.

På Bryggehotellet legger vi stor vekt på det vi serverer. Vårt mål er at hvert måltid skal være en opplevelse. På Lofotkvelden lager vi havrettbord, med alt du kan tenke deg av kulinariske fristelser fra havet. Kveldens middag lager våre kokker enten av det dere selv har fisket i lunsjen, jo flere arter dere fisker jo flere retter lager vi. Våre kokker har spesialisert seg på å tilberede utallige retter fra fiskeslag som kommer fra Vestfjorden. Eller vi kan tilbrede noen av våre egne favoritter. Nordnorske viser, vitser og humor med lokale trubadurer kan organiseres.

En kveld i Damperiet

Kombinasjonen av god mat og drikke, atmosfære og underholdning og gode venner og kollegaer blir uslåelig på en slik kveld.

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr et arrangement for deg.