Den Blå Fisk
Åpen alle kvelder utenom torsdag og søndag
Vår restaurant «Den Blå Fisk» ligger vakkert til rett på bryggekanten med panoramautsikt mot livet i havna. Vi har spesialisert oss på retter basert på lokale råvarer.




Meny
Forrett
.
Sauetartar i teriyakisaus
med hjemmelaget geiteyoghurt, reddik og appelsingelé.
165kr
Kamskjell i mandel skorpe
med gresskarpuré, romanesco, lodderogn og Timur pepper.
185kr
Uer carpaccio
med marinert fennikel, wakamesalat fra Lofoten, ingefærspuma og tomatconfit
185kr
Hovedrett
Skrei fra Henningsvær
med gulrotpuré, pastinakk, gresskar, krydret korianderpesto og sitronconfit.
345kr
Kveite fra Henningsvær
med sellerirotkrem, romanesco, kålrot, brunt mandelsmør og asparges.
365kr
Lammefilet
med artisjokk, kålrot, geitostskum, tyttebærsaus og sellerichips.
355kr
Dessert
Fransk sjokoladefondant
med hjemmelaget bringebærsorbet
175kr
Mojito semifreddo
med hjemmelaget limesorbet og havresmuldre
185kr
Mascarponekrem
med sbrisolona, tindvedcoulis og ferske bær.
165kr
Åpningstider
- Mandag - Onsdag fra kl. 18.00 - 20.30
- Torsdag: Stengt
- Fredag: fra kl. 18.00 - 20.30
- Lørdag: fra kl. 18.00 - 20.30
- Søndag: Stengt
post@henningsvaer.no | 76 07 47 50