Bestill her

Den Blå Fisk

Restaurant

Vår restaurant «Den Blå Fisk» ligger vakkert til rett på bryggekanten med panoramautsikt mot livet i havna. Vi har spesialisert oss på retter basert på lokale råvarer.

Forretter


Bryggehotellets fiskesuppe

med fisk, skalldyr og rotgrønnsaker 

Allergener: fisk, skalldyr, laktose, selleri, sulfitt 

Kr 135,-


Sennepmarinert Laks

med pepperrotkrem, flatbrød og ørretrogn

Allergener: fisk, laktose, sennep, gluten

Kr 140,


Røkt Hval

med geitostkrem,syltede beter og fritert jordskokk

Allergener: laktose, sulfitt

Kr 145,-



Hovedretter


Bryggehotellets fiskesuppe 

med fisk, skalldyr og rotgrønnsaker

Allergener: fisk, skalldyr, melk, selleri, sulfitt 

Kr 225,-


Stekte kikerter

med brokkolini, løk, dijon- og eddikdressing.

Allergener: sennep, sulfitt

Kr 255,-


Tørrfiske fra real Lofoten

med chorizosmør, bakt paprika, oliven, gulrotconfit og potetpuré

Allergener: fisk, laktose 

Kr 325,-


Indrefilet av okse

Servert med jordskokkpuré, asparges, bernaiseaioli, ovnsbakte poteter og rødvinssaus

Allergener: egg, honning, sulfitt, laktose

Kr 335,-


Fersk kveite fra Lofoten 

med skalldyrbisque, asparges. Sesongens grønnsaker og potetpuré 

Allergener: fisk, laktose, sulfitt

Kr 345,-



Desserter


Crème Brûlée

med hjemmelaget sorbet

Allergener: egg 

Kr 140,-


Salt karamellis

med bringebær og marengs 

Allergener: egg 

Kr 145,-


Oster fra Aaland Gård

Capra, Røkt Geitost og Lofastosten. Servert med valnøtter og coulis av tindved 

Allergener: laktose, nøtter

Kr 185,-



Valgfri 3-retters meny

velg en forrett, hovedrett og dessert

Kr 545,-

(ostefat + kr. 40)

 

Restauranten er åpen

15. juni - 15. august 

Hver kveld 18.00 - 22.00

For grupper og selskaper åpner vi for lunsj og middag utenom åpningstider på forespørsel!


732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg

Last ned meny her...