Lunsj
fra kl.12.00 - 17.00 (Stengt torsdag og søndag)
I restauranten serveres lunsj. Lofoten er en av verdens beste matretter, herfra kommer råvarer i verdensklasse som lofotlam og skrei.


© Grafia/Einar Engdal
Lunsj
Bryggehotellets burgere
Saftig hamburger med ost, spekeskinke, salat, tomat, sylta løk og yoghurtdressing. Serveres med ovnsbakte poteter og chilimajo.
245,-
Fiskesuppe med fersk fisk fra Henningsvær
Serveres med hjemmebakt brød.
225,-
Aubergine Parmasan
En italiensk lasagne-aktig rett med fritert aubergine, fersk tomatsaus, basilikum og parmesanost. Vegetarisk. Serveres med hjemmebakt brød.
225,-
Ceasarsalat
Med kylling, bacon, krutonger og vår hjemmelagede ceasar dressing. Serveres med hjemmebakt brød.
195,-
Åpningstid lunsj
- Mandag - Onsdag fra kl. 13.00 - 17.00
- Torsdag: Stengt
- Fredag: fra kl. 13.00 - 17.00
- Lørdag: fra kl. 13.00 - 17.00
- Søndag: Stengt