Bestill her

Restaurant

Lofoten er et sanseløst matfat som en hel verden misunner oss. Restauranten vår heter «Den Blå Fisk». Her jobber lekne kokker som skaper mirakler, og servitører som vet hvor mye lykke det er i god mat og god drikke. Råvarene er lokale og basert på sesongen. Med fersk fisk rett utenfor vinduet og deilig Lofot-lam i fjellene så er det bare fantasien som setter grenser

Lofoten er et av verdens beste matfat, herfra kommer råvarer i verdensklasse som lofotlam og skrei. Men i tillegg til disse to som kanskje er de aller mest kjente, kan vi i Lofoten også være stolte av mange andre lokale råvarer og produkter som blant annet hvalkjøtt, tørrfisk, torsketunge, lokale oster, økologisk kylling og egg, og ikke minst mange andre ulike delikatesser og arter fra havet.

Vår kjøkkensjef Nils Blom som har erfaring fra gode restauranter både i Norge og utlandet har spesialisert seg på å lage moderne, men også tradisjonelle retter av de nydelige, lokale råvarene som vi har rett utenfor kjøkkendøren. Han er svært opptatt av å bruke ferske råvarer som er i sesong, og endrer derfor på menyen etter hvilke råvarer som er tilgjengelige og best akkurat nå!

Vi serverer selvfølgelig fersk torsk med lever og rogn når dette er i sesong, da henter vi råvarene daglig på kaien når fiskebåtene kommer fullastet inn hver ettermiddag.