Bestill rom nå!

Bestill nå

Restaurant

Den Blå Fisk

Lofoten er et sanseløst matfat som en hel verden misunner oss. Restauranten vår heter «Den Blå Fisk». Her jobber kokker som skaper mirakler, og servitører som vet hvor mye lykke det er i god mat og god drikke. Råvarene er lokale og basert på sesongen. Med fersk fisk rett utenfor vinduet er det bare fantasien som setter grenser.

Lofoten er et av verdens beste matfat, herfra kommer råvarer i verdensklasse som lofotlam og skrei. I tillegg til disse to, som kanskje er de aller mest kjente, kan vi i Lofoten også være stolte av mange andre lokale råvarer og produkter. Blant disse finner vi hvalkjøtt, tørrfisk, torsketunge, lokale oster, økologisk kylling og egg, og mange andre ulike delikatesser fra sjø og land.

Vår kjøkkensjef har erfaring fra gode restauranter både i Norge og i utlandet. Han har spesialisert seg på å lage moderne retter, basert på tradisjonelle, lokale råvarer som vi har rett utenfor kjøkkendøren. Vi er svært opptatt av å bruke ferske råvarer i sesong, og endrer derfor på menyen etter hvilke råvarer som er tilgjengelige og best i øyeblikket!