Bestill rom nå!

Bestill nå

A la Carte

i Restaurant Fjordstuene

Åpningstider
Mandag: Åpner på forespørsel for større grupper
Tirsdag - torsdag: 18.00 – 21.00
Fredag - lørdag: 18.00 - 22.00
Søndag: stengt

Ta kontakt med oss på 71 20 10 60

JULEMENY 

Last ned drikkemeny her...

Forrett

Fisk og skalldyrsuppe

med dagens fisk, skalldyr og grønnsaker

Allergener: Melkeprodukt, fisk, skalldyr, sulfitt

145,-


Røykt hval fra Myklebust

Med pepperotrømme, marinerte tyttebær, sprø rug, reddik, salat fra bygartneren

Allergener: Melkeprodukt, gluten, rug/hvete, sulfitt

145,-


Ramsløksgratinert sjøkreps fra Misund

med fennikel, reddik, asparges, pinjekjerner og chilimajones

Allergener: Melkeprodukt, skalldyr, egg, sulfitt

185,-


Sprø klippfiskboller

Urtemajones, paprikasalsa, vellagret Gouda fra fonteverdi, karse

Allergener: Melkeprodukt, fisk, egg, hvete, sulfitt

155,-


Rakørret

med rødløk, rødbeter, sprø lefse fra Nordfjord og pepperrotrømme

Allergener: Melkeprodukt, fisk, hvete, egg

150,-


Hovedrett

-

Gratinert klippfisk fra Sigurd Folland

Med ertepuré, gulrot, bacon, rødløkskompott, mandelpotetpuré og brunet smør

Allergener: Melkeprodukt, fisk, hvete, egg

365,-


Pannestekt breiflabb 

med sellerikrem, bakt fennikel, beter, grønnkål, sylta rødløk mandelpotetpuré og mandelsmør

Allergener: Melkeprodukt, fisk, selleri, sulfitt, mandler

335,-


Ytrefilet av hjort

med selleripuré, stekt sopp, rosenkålblader, bakt pastinakk, marinerte tyttebær, bakte småpoteter og rødvinssaus

Allergener: Melkeprodukt, fisk, hvete, egg

365,-


Rakørret

med rødløk, rødbeter, lefser fra Nordfjord og pepperrotrømme, kokte mandelpoteter og Røros flatbrød

Allergener: Melkeprodukt, fisk, hvete, egg

Kr 325,-


Julemat

-

Tradisjonell Lutefisk 

servert med grønn ertestuing, bacon og mandelpoteter garnityr: sirup, brunost, sennep og lefse fra Nordfjord

Allergener: Melkeprodukt, fisk, hvete

415-


Pinnekjøtt

Dampemorr, kålrotstappe Kokte mandelpoteter

415,-


Svineribbe

Medisterkake, surkål, rødkål Mandelpoteter og «julesaus»

Allergener: Melkeprodukt, sulfitt

415,-


Juletallerken

Svineribbe, pinnekjøtt, morrpølse, medisterkake Kålrotstappe, surkål, rødkål og mandelpoteter

415,-



Dessert

-

Multeis

med anismarinerte multer, karamellkjeks og havtorn

Allergener: Melkeprodukt, hvete, egg

145,-


Mørk sjokolademousse

Med salt karamellsaus og bringebær fra Valldal og lakristopper

Allergener: Melkeprodukt, hvete, egg

125,-


Créme Brûlée

Allergener: Melkeprodukt, egg

115,-


Klassisk riskrem

med bringebærsaus, mandler og karamellkjeks 

Allergener: Melkeprodukt, egg

115,-


Lokale oster og marmelader

Verdensmester Kraftkar i kombinasjon med andre oster fra Tingvollost og Derinngarden med hjemmelaget pepperkaker

Allergener: Melkeprodukt, hvete

145,-

Last ned drikkemeny her...

SUSHI "TAKE AWAY"


Hotell Molde Fjordstuer forholder seg til helsemyndighetenes råd og anbefalinger og følger utviklingen i situasjonen tett. 

Classic Norway Hotels COVID-19 tiltak…