Bestill rom nå!

Bestill nå

A la Carte

Husk å forhåndsbestille bord

Åpningstider:
Restaurant Fjordstuene: Mandag - lørdag 17.00 – 22.00.
Søndag 17.00 - 21.00

Ta kontakt med oss på 71 20 10 60

Meny 

Forrett

Fisk og skalldyrsuppe

med dagens fisk, skalldyr og grønnsaker

Allergener: fisk, skalldyr, melk, bløtdyr, sulfitt

140,-


Hvitvinsdampede blåskjell

med chili, hvitløk, sitrongress og urteolje ( 250gr )

Allergener: skalldyr/bløtdyr, melk, sulfitt

145,-


Ramsløksgratinert sjøkreps fra Misund

med fennikel, reddik, asparges, pinjekjerner og chilimajones

Allergener: skalldyr, melk, sulfitt, egg

185,-


Salat fra bygartneren

med coppaskinke fra Tind, Vellagret gouda fra Fonte verdi, råmarinerte grønnsaker og urtemajones

Allergener: sulfitt, egg, melk

140,-


Hovedrett

Gratinert klippfisk fra Sigurd Folland

med chorizosmør, ertepurè, blomkål, bacon og potetpurè

Allergener: fisk, skalldyr, melk

365,-


Pannestekt breiflabb 

blomkålkrem, gulrot, grønnkål, mandelsmør og potetpurè

Allergener: fisk, melk, mandler, sulfitt

335,-


Dagens ferske fangst

Spør din servitør

315,-


Indrefilet av kalv

med selleripurè, jordskokk, pastinakk, delikatesseløk, rødvinssaus og bakte småpoteter

Allergener: melkeprodukt, sulfitt

365,-


Ikke så sulten

Burger av tørrhengt entrecote

med salat, hjemmelagde løkringer, chilimajones, vellagret gouda fra Fonte verdi og pommes bistro

Allergener: hvete, melk, egg, sulfitt

215,-


Hvitvinsdampede blåskjell

med chili, hvitløk, sitrongress og urteolje, pommes bistro ( 500gr )  

Allergener: skalldyr, melk, sulfitt

275,-


Stor fisk og skalldyrsuppe

med dagens fisk, sjøkreps, grønnsaker og brød

Allergener: Fisk, skalldyr, Melk, sulfitt

230,-


Sushi

Sushi 16 biter 

8 biter maki laks Vikenco og  8 biter assortert nigiri

Allergener: fisk, hvete, egg, sesam, sulfitt

265,-

Sushi «Jomakase»

32 biter av kokkens anbefalte sushi (anbefalt for 2 personer og større grupper 325,- pp) 

Allergener: Melk, fisk, skalldyr, hvete, egg, sesam, soya, sulfitt

650,- 

Maki 8 biter

Laks Vikenco

Laks, avokado, vårløk, chilimajo, sesam. 

Allergener: Fisk, Hvete, egg, sesam, sulfitt

145,-

Sjøkreps tempura maki

Sjøkreps, vårløk, agurk, sesam, teriyakisaus. 

Allergener: Skalldyr, hvete, sesam, soya sulfitt

165,-

California 

Crabsticks, avokado, Philadelphia, Tobikio 

Allergener: melk, skalldyr, hvete, sulfitt

135,-

Futomaki kveite tempura

Fritert kveite, agurk, vårløk, sesam, chilimajo, teriyakisaus. 

Allergener: fisk, hvete, egg, sesam, soya, sulfitt

160,-

Avokado 

Avokado, vårløk, agurk, sesam, teriyakisaus. 

Allergener: hvete, sesam, soya, sulfitt

125,-

Fritert krabbe

Krabbe, avokado, vårløk, chilimajones 

Allergener: skalldyr, hvete, egg, sulfitt

145,-

Nigiri 2 biter

Laks, kveite eller tunfisk

Allergener: fisk, hvete, sulfitt

65,-

Sashimi 4 biter

Laks, kveite eller tunfisk,

Allergener: fisk

95,-

Steam buns med Pulled pork Bbq 

Syltede grønnsaker og chilimajones 

Allergener: soya, hvete, sennep, selleri,egg

185,-

 

Ekstra tilbehør:

Chilimajones 20,-
Ponzu 20,-
Sweet chili 20,-
Teriyakisaus 20,-
Syltet ingefær 29,-
Goma Wakame (sjøgress) 29,-
Ris 35,-
Edamame (soy beams) 65,-



Dessert

Mørk sjokolademousse

med karamellisert popcorn og bringebær fra Valldal

Allergener: Melk, egg, hvete

125,-


Makron med sitronkrem

og friske bær

Allergener: egg, mandel, melkeprodukt

115,-


Is og sorbet

To kuler dagens hjemmelagde iser og sorbeter

Allergener: melk, hvete

75,-


Verdensmester «kraftkar»

og andre oster fra Tingvollost og Deringarden med hjemmelaget knekkebrød og marmelade fra Valldal

Allergener: Melk

145,-

SUSHI "TAKE AWAY"



For bestilling

Kontakt oss 

71 20 10 60 eller post@moldefjordstuer.no