A la Carte
i Restaurant Fjordstuene
Vi åpner restauranten 10. mars
Åpningstider:
Tirsdag - lørdag fra kl 17:00 - 21:00









MENY
Forrett
Fisk og skalldyrsuppe
med dagens fisk, skalldyr og grønnsaker
Allergener: fisk, skalldyr, melk, bløtdyr, sulfitt
150,-
Rødbet tartar
med posjert eggeplomme, syltet gulbete, valnøtter, honning, og urteemulsjon
Allergener: egg, sulfitt, valnøtter
145,-
Ramsløksgratinert sjøkreps fra Misund
med fennikel, reddik, asparges, pinjekjerner og chilimajones
Allergener: skalldyr, melk egg, sulfitt
190,-
Friterte skreitunger fra Lofoten
Urtemajones, paprikasalsa, vellagret Gouda fra Fonte verdi
Allergener: sulfitt, egg, melk, hvete
155,-
Hovedrett
-
Gratinert klippfisk fra Sigurd Folland
med chorizosmør, ertepuré, selleri, bacon og mandelpotetpuré
Allergener: fisk, skalldyr, selleri, melk
365,-
Ovnsbakt vintertorsk og rogn
beter, fennikel, spinat, syltet rødløk, skalldyrhollandaise og mandelpotetpurè
Allergener: fisk, melk, egg, selleri, skalldyr
345,-
Lam entrecotè og bresert lammeribbe fra Hardanger
Pastinakkrem, brokkoli, syltet løk, ovnsbakte Folva poteter fra Nøtterøy og rødvinsaus med sennep
Allergener: Melkeprodukt, selleri, sennep, sulfitt
350,-
Stor fisk og skalldyrsuppe
med dagens fisk, sjøkreps, grønnsaker og brød
Allergener: fisk, skalldyr, melk, sulfitt
Kr 225,-
Dessert
-
Mørk sjokolademousse fylt med vaniljerømme
Pistasjmakron, bringebær fra Valldal, appelsin og -mangosorbet
Allergener: melk, egg, nøtter (pistasj)
135,-
Sjokoladefryd
Sjokolade og konfekter fra Jentene på Tunet. Spør din servitør for utvalg
Allergener: melk, pistasj, hvete
28,- pr stk
Is og sorbet
To kuler dagens hjemmelagde iser og sorbeter. På pistasjkrokan, med bringebær og coulis
Allergener: melk, hvete
85,-
Lokale oster
Verdensmester «kraftkar» og andre oster fra Tingvollost, Derinngarden og Fonte Verdi med «stråp» og brød fra Fole Godt
Allergener: melke
150,-
Restauranten åpner 10. mars
Hotell Molde Fjordstuer forholder seg til helsemyndighetenes råd og anbefalinger og følger utviklingen i situasjonen tett.