Bestill rom nå!

Bestill nå

17. mai festmeny

Bordsetting mellom 16.00 - 18.00

Hjertelig velkommen til 17. mai feiring på Hotell Molde Fjordstuer. Årets festmeny vil bestå av tradisjonelle retter som asparges, lam og pavlova med friske gode bær. Bordsetting mellom kl 16 - 18. Begrenset antall plasser.

Hotell Molde Fjordstuer forholder seg til helsemyndighetenes råd og anbefalinger.

Festmeny

17. mai

Bordsetting mellom kl 16.00 - 18.00

-


Vi starter måltidet med ett glass musserende & appetittvekker

*** 

Asparges 

med skagen røre av reker og sjøkreps

*** 

Friterte klippfiskboller 

med paprikasalsa, ramsløkmajones og Vellagret Gouda fra Fonte Verdi

*** 

Lam fra Hardanger 

med selleri, jordskokk, syltet løk, rosmarinsaus, Folvapoter fra Nøtterøy

***

Mini pavelova 

med vaniljekrem, bær og friske frukter

***    

Kaffe 

med konfekt fra Jentene på tunet


Pris pr pers 720,-

Drikkepakker

Vinpakke inkl. aperitiff: 525,-

Drikkepakke alkoholfri : 425,-

Les gjerne om våre Covid tiltak her...

17. MAI FESTMENY 

i vår Restaurant Fjordstuene


BORDSETTING MELLOM KL 16.00 - 18.00 

.

  • 720,- per person.

Begrenset antall plasser og kun forhåndsreservasjon gjelder.


Hotell Molde Fjordstuer _Nikita.jpg
Photo @kika.pro