Bestill her

A la Carte

Sommermeny

Åpningstider: Mandag - lørdag 17.00 – 22.00.
For bordbestilling ta kontakt med oss på 71 20 10 60.

Forrett


Kremet fiskesuppe 

med ingefær og chili, grønnsaker, sesam marinert vintertorsk,
laks fra Vikenco og sjøkreps fra Rekdal 

140,-

Laksetartar med laks fra Vikenco

Sylta delikatesseløk, asparges og blomkålsalat, eggekrem med bruna smør

 145,- 


Salat fra Bygartneren i Molde (vegetar) 

med råmarinerte primører, sylta rødbeter, spirer, rotchips og urtemajones 

125,-

Lettrøkt hval fra Myklebust

med syrlig rød spisskål, nøtter med honning fra Sjurstua på Rød og geitostkrem

145,-

Hvitvinsdampa blåskjell

med sitrongress og chili. Røkt og akevitt marinert ørret fra Drågen Smokehouse

125,-


Småretter


Kremet fiskesuppe 

med ingefær og chili, grønnsaker, sesam marinert vintertorsk
og laks fra Vikenco og sjøkreps fra Rekdal 

215,-

Salat fra Bygartneren i Molde (vegetar)

med råmarinerte primører, sylta rødbeter, spirer, rotchips og urtemajones                 

205,- 

Hvitvinsdampa blåskjell fra Åfjord

med sitrongress og chili Røkt og akevitt marinert ørret fra Drågen Smokehouse,
bakte småpoteter fra Sunndal og hjemmelaget aioli

215,- 

Linse- og bønnekaker (Vegetar)

med Sautert svartkål, sellerirot, syltet rødløk og urtesaus
med friske urter fra Bygartneren i Molde

225,- 


 Hovedrett

Gratinert klippfisk fra Sigurd Folland på Averøy

med blomkålkrem, bacon, mandelpotet puré og brunet smør med tomater og urter

345-
 

Bakt lysing fra Kornstadfjorden på Nordmøre 

Grilla hjertesalat, fennikel, syrlig eple, mandelpotet puré og kremet skalldyrsaus

295,- 

Kyllingbryst fra Vestfold

med sprø urtecrust. Selleripuré, smørdampa nykål
og gule beter, sitrushollandaise saus og bakte småpoteter fra Sunndal

325,-
 

Grillet indrefilet av storfe 

Sautert svartkål, sellerirot, rødvinsaus og bakte småpoteter fra Sunndal

225,- 

Fjordstua’s sushitallerken (10 biter)

 2 biter - Maki; Laks fra Vikenco, avokado, vårløk og chilimajones, rogn
2 biter - Tempura maki; Sjøkreps fra Rekdal, vårløk, agurk og sesam
2 biter – Rainbow uramaki; Dagens hvite fisk, laks fra Vikenco,
asparges, avokado, koriander og teriyakisaus
2 biter – Nigiri; Laks fra Vikenco
2 biter -  Nigiri; Dagens hvite fisk

195,- 

Fjordstua’s sushitallerken (22 biter)

 4 biter - Maki; Laks fra Vikenco, avokado, vårløk og chilimajones, rogn
4 biter - Tempura maki; Sjøkreps fra Rekdal, vårløk, agurk sesam
4 biter – Rainbow uramaki; Dagens hvite fisk, laks fra Vikenco,
asparges, avokado, koriander og teriyakisaus
2 biter – Nigiri; Laks fra Vikenco
2 biter - Nigiri; Dagens hvite fisk
4 biter – Sashimi Dagens fiskefangst
2 bilter - Ceviche: Dagens fiskefangst

375,- 


 

Dessert

Sesongens «piker» 

Vaniljerømme, makron og sesongens friske frukt og bær
fra lokale gårder og hager

125,-

 

Hvit sjokolademousse med lakris 

og bringebær fra Skåla

125,-

 

Is og sorbet

To kuler av dagens hjemmelagde iser og sorbeter

75,-

Lokale oster og marmelader

Verdensmester Kraftkar i kombinasjon med andre oster
fra Tingvollost og Derinngarden med hjemmelaget knekkebrød 

145,-

 

Lokal konfekt fra Ona

25,- pr stk

For bordbestilling 

Ta kontakt med oss på 71 20 10 60 |  post@moldefjordstuer.no