Bestill rom nå!

Bestill nå

A la Carte

i Restaurant Fjordstuene

Åpningstider:
Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00

MENY 

Last ned drikkemeny her...

Forrett

Lokal sushi starter 

4 biter tempuramaki med sjøkreps, 2 stk nigiri med laks fra Vikenco og 2 stk skiver sashimi av kveite fra Nordic Halibut med ponzusaus 

Allergener: fisk, skalldyr, soya, hvete 

Kr 175,- 


Fisk- og skalldyrsuppe 

med dagens fisk, skalldyr og grønnsaker 

Allergener: fisk, skalldyr, melk, sulfitt 

Kr 155,-   


Røkt Vågehval fra Myklebust 

med snøfriskkrem, rødbetchutney fra Stolte Anton, sprø rug og småsalat. 

Allergener: melk, gluten/rug/hvete, sulfitt 

Kr 160,-   


Ramsløksgratinert sjøkreps fra Midsund 

med fennikel, reddik, asparges, pinjekjerner og chilimajones 

Allergener: skalldyr, melk, sulfitt, egg 

Kr 195,-   


Sprø klippfiskboller 

Urtemajones, paprikasalsa, vellagret Gouda fra Fonteverdi, karse 

Allergener: egg, melk, hvete, sulfitt 

Kr 165,-



Hovedrett

-


Gratinert klippfisk fra Sigurd Folland 

med chorizosmør, blomkålkrem, småerter, blomkål, bacon og potetpurè 

Allergener: fisk, melk 

Kr 375,-  


Ovnsbakt kveite fra Nordic Halibut

bakt fennikel, sautert svartkål, gulrotpurè, syltet polkabete, chimichurri og potetpurè 

Allergener: fisk, melk, sulfitt 

Kr 385,-   


Dagens ferske fangst 

Spør din servitør 

Kr 345,-  


Timianstekt kalvemørbrad

med selleripurè, bakt jordskokk, delikatesseløk, rødvinssaus og bakte småpoteter 

Allergener: melkeprodukt, selleri, sulfitt 

Kr 365,- 


Burger av tørrhengt entrecote (200gr) 

med salat, brioche buns fra Fole Godt, syltet rødløk, chilimajones, vellagret gouda fra Fonte Verdi og pommes bistro 

Allergener: hvete, melk, egg, sulfitt 

Kr 245,-   


Cæsarsalat

med krutonger og parmesan (vegetar)     

Allergener: melk, egg, hvete 

Kr 195,-   


Stor fisk- og skalldyrsuppe 

med dagens fisk, sjøkreps, grønnsaker og brød 

Allergener: Fisk, skalldyr, Melk, sulfitt

Kr 235,-






Dessert

-

Konfektkake 

med karamelisert hvit sjokolade, vaniljeis og bringebær fra Valldal 

Allergener: Melk, egg, hvete 

Kr 135,-  


Makron med sitronkrem og friske bær 

Allergener: egg, mandel, melkeprodukt 

Kr 115,-  


Is og sorbet 

To kuler dagens hjemmelagde iser og sorbeter 

Allergener: melk, hvete

Kr 85,-   


Lokale oster 

Verdensmesteren «Kraftkar» og andre oster fra Tingvollost og Derinngarden. Frukt- og nøttebrød, marmelade fra Norddal 

Allergener: Melk, hvete, hasselnøtter, mandler 

Kr 145,-   


Konfekt fra Jentene på Tunet 

Kr 28,-



Sushi

 

Sushi 16 biter 

8 assortert nigiri og 8 Maki laks 

Allergener: Fisk, Hvete, egg, sesam, sulfitt

kr 275,-

 

Sushi «Jomakase» 

32 biter av kokkens anbefalte sushi

Anbefalt for 2 personer og større grupper 325,- pp

Allergener: Melk, fisk, skalldyr, hvete, egg, sesam, soya, sulfitt  

Kr 650,-      

           

MAKI 8 biter

 

Laks Vikenco 

Laks, avokado, vårløk, chilimajo, sesam. 

Allergener: Fisk, Hvete, egg, sesam, sulfitt

Kr 145,-

 

Sjøkreps tempura maki  

Sjøkreps, vårløk, agurk, sesam, teriyakisaus. 

 Allergener: Skalldyr, hvete, sesam, soya sulfitt

 Kr 169,-


Futomaki Kveite tempura 

Fritert kveite, agurk, vårløk, sesam, chilimajo, teriyakisaus. 

 Allergener: fisk, hvete, egg, sesam, soya, sulfitt

Kr 165,-


Avokado maki

Avokado, vårløk, agurk, sesam, teriyakisaus. 

Allergener: hvete, sesam, soya, sulfitt

Kr 125,-


Fritert krabbe 

Krabbe, avokado, vårløk, chilimajones

Allergener: skalldyr, hvete, egg, sulfitt

Kr 150,-


Nigiri 2 stk-

Laks eller kveite

Allergener: fisk, hvete, sulfitt

Kr 65,-


Sashimi 4 stk 

Laks eller kveite

Allergener: fisk

Kr 95,- 

 

Ekstra tilbehør:

Chilimajones 20,-

Teriyakisaus 20,-

Syltet ingefær 29,-

Goma Wakame (sjøgress) 29,-

Ris 35,-

Edamame salte soyabønner 65,- 


Last ned drikkemeny her...

Hotell Molde Fjordstuer forholder seg til helsemyndighetenes råd og anbefalinger og følger utviklingen i situasjonen tett. 

Classic Norway Hotels COVID-19 tiltak…