Bestill her

Catering & Events

Med eller uten kokk

Våre kokker tilbyr catering av serveringsklare retter og eller buffet. Med eller uten kokk. Vi er også gode på å skreddersy "events".

© Grafia/Einar Engdal

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png

CATERING 

Vi tilbyr serveringsklare retter og buffeter. Med eller uten kokk.
Minimum 15 personer

 

LOKALMATBUFFÉT LITEN

 

Lettrøkt hval fra Myklebust
Røkt ørret fra Drågen Smokehouse med råmarinert fennikel og urtemajones
Saltbakte beter med honning og valnøtter
Potetlefse med eggerøre og blåmuggost
Lokal spekemat anretning med Røros flatbrød og rømme
Lokale oster fra Tingvoll og Derinngarden med marmelader fra Den Glade Ku

Brød og aioli

325,-

 

LOKALMATBUFFÉT STOR

 

Lettrøkt hval fra Myklebust
Røkt ørret fra Drågen Smokehouse med råmarinert fennikel og urtemajones
Saltbakte beter med honning og valnøtter
Potetlefse med eggerøre og blåmuggost
Lokal spekemat anretning med Røros flatbrød og rømme
Lokale oster fra Tingvoll og Derinngarden med marmelader fra Den Glade Ku

Brød og aioli

Bakt klippfisk fra Sigurd Folland i form med bacon og oliven
Langstidsstekt svinenakke «pulled pork» med honning og soyaglaze
Glaserte rotgrønnsaker
Bakte småpoteter fra Sunndal

Dagens fromasj
Sjokoladeterte

495,-

Fiskesuppe kr 195,-

Bacalao kr 265,-

Gryteretter kr 295,-

Vi kan også stille med catering fra vår selskapsmeny

732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg
Last ned selskapsmeny her...


"EVENTS"


Vårt personal har lang og god erfaring å skreddersyr "Events" for grupper fra 10 – 1000 personer. Vi har gode samarbeidspartnere på teknikk og telt. Kontakt oss og vi kommer gjerne med forslag!