Bestill her

A la Carte

Høst meny

Åpningstider: Mandag - lørdag 17.00 – 22.00. For bordbestilling ta kontakt med oss på 71 20 10 60.

Forrett


Kremet fiskesuppe med ingefær og chili, 

grønnsaker, sesam marinert torsk og
laks fra Vikenco og sjøkreps fra Rekdal 

140,-

Laksetartar med laks fra Vikenco

Sylta delikatesseløk, råmarinert fennikel og reddik, eggekrem med bruna smør             

 145,- 


Kremet soppsuppe

Sprø coppaskinke fra Tind og trøffelskum

140,-

Bakte rødbeter med honning fra Sjurdstua

Sylta agurk, confitert eggeplomme og rømme fra Røros med mynte 

135,-



Småretter


Kremet fiskesuppe med ingefær og chili

grønnsaker, sesam marinert torsk og laks fra Vikenco og sjøkreps fra Rekdal 

215,-

Bakte rødbeter med honning fra Sjurdstua på Rød

Sylta agurk, confitert eggeplomme og rømme fra Røros med mynte               

205,- 

Kremet soppsuppe

Sprø coppaskinke fra Tind og trøffelskum

215,- 

Bønnekaker

Sautert sellerirot, syltet rødløk og urtesaus med friske urter fra Bygartneren i Molde

225,- 


 Hovedrett

Gratinert klippfisk fra Sigurd Folland på Averøy

med blomkålkrem, bacon, mandelpotet puré og brunet smør med tomater og urter

345-
 

Bakt lysing fra Kornstadfjorden på Nordmøre 

Karamellisert løk, sautert squash, grønnkål og skalldyrsaus

305,- 

Kyllingbryst fra Vestfold med sprø urtecrust

Selleripuré, gule beter, spisskål, sitrushollandaise saus og bakte småpoteter fra Sunndal

325,-
 

Grillet entrecote av kalv fra Nordfjord

Stekt sopp, jordskokk fra Hustad, urtesmør og småpoteter fra Sunndal

345,- 



Sushi

Maki: 

8 biter - Vegetar - Agurk, vårløk, avokado, sesam og teriyakisaus 105,-
8 biter - Laks - Laks fra Vikenco, avokado, vårløk, rogn og chilimajones 125,-  
8 biter -  Kylling  - Kylling fra Vestfold med chili og ingefær, vårløk og sesam 125,-
8 biter - Dagens - Rainbow med dagens hvite fisk, avokado og chilimajones 125,-
8 biter - Tempura - Sjøkreps fra Rekdal, vårløk, agurk og sesam 125,-
8 biter - Røkt ørret - Røkt ørret fra Drågen Smokehouse, ferskost, agurk og rogn 125,- 

Nigiri: 

2 biter Laks fra Vikenco 65,-
2 biter Dagens hvite fisk 65,-
2 biter Tunfisk  65,- 

Sashimi:
2 skiver Laks fra Vikenco 55,-
2 skiver Dagens hvite fisk 55,-
2 skiver Tunfisk  55,-


Fjordstua’s sushitallerken (22 biter)

 4 biter - Maki; Laks fra Vikenco, avokado, vårløk og chilimajones, rogn
4 biter - Tempura maki; Sjøkreps fra Rekdal, vårløk, agurk og sesam
4 biter – Dagens maki;  Rainbow med dagens hvite fisk, avokado og chilimajones

2 biter – Nigiri; Laks fra Vikenco
2 biter - Nigiri; Dagens hvite fisk
4 biter – Sashimi Dagens fiskefangst
2 bilter - Ceviche: Dagens fiskefangst

375,- 


 

Dessert

Bakte epler med honning fra Sjurstua på Rød

Hasselnøtt crumbles, salt karamellsaus og hjemmelaget vaniljeis

125,-

 

Mørk sjokolademousse

Karamellisert pop corn, bringebær fra Valldal og sitroncurd

125,-

 

Is og sorbet

To kuler av dagens hjemmelagde iser og sorbeter

85,-

Lokale oster og marmelader

Verdensmester Kraftkar i kombinasjon med andre oster
fra Tingvollost og Derinngarden med hjemmelaget knekkebrød 

145,-

 

Lokal konfekt fra Ona

25,- pr stk

For bordbestilling 

Ta kontakt med oss på 71 20 10 60 |  post@moldefjordstuer.no