Bestill her

A la Carte

Vinter - vårmeny

Åpningstider: Mandag - lørdag 17.00 – 22.00.

For bordbestilling ta kontakt med oss på 71 20 10 60.

Forrett


Kremet fiskesuppe 

med ingefær og chili, grønnsaker, sesam marinert vintertorsk,
laks fra Vikenco og sjøkreps fra Rekdal 

140,-

Sprø Laks i nori fra Vikenco

marinert asparges, tang- og nøttecrunch og urtemajones med urter fra Bygartneren

145,- 

«Rødbet tartar» 

med honning, posjert eggeplomme,
kapers, chevrekrem, jordskokkchips og rista hasselnøtter (vegetar)

125,-

Lettrøkt hval fra Myklebust

med sylta delikatesseløk og eple, puffa og pepperrotskum 

145,-

Fritert klippfiskboller

med paprika salsa og urtemajones med urter fra Bygartneren 

95,-


Småretter


Kremet fiskesuppe 

med ingefær og chili, grønnsaker, sesam marinert vintertorsk
og laks fra Vikenco og sjøkreps fra Rekdal 

215,-

Sopp risotto (vegetar)

med Derinngarden Spesial fra Eide, sylta rødløk og rotchips 

195,- 

Friterte klippfiskboller 

med paprika salsa og urtemajones med urter fra Bygartneren 

185,- 


 

Hovedrett

Gratinert klippfisk fra Averøy

med sellerirot, erter, syltet rødløk, bacon, mandelpotet puré og urtesaus

345-
 

Pannestekt uer 

med polkabeter, grillet løk, råmarinerte primører, mandelpotetpuré og sitrus hollandaise 

295,- 

Mørbrad av lam fra Hellingdal

med jordskokkrem og bakt jordskokk fra Hustad, sylta søtpotet, asparges og rosmarinsaus 

345,-
 

Ytrefilet av storfe 

med stekt sopp, glaserte rotgrønnsaker, bakte mandelinepoteter fra Sunndal og chili bearnaisesaus 

345,-


  

Dessert

Sjokoladefondant 

med salt karamellkjerne, karamellisert pop corn og cognac is

125,-

 

Makron og sitron med sorbet 

av bringebær fra Valldal

115,-

 

Lokale oster og marmelader

Verdensmester Kraftkar i kombinasjon med andre oster
fra Tingvollost og Derinngarden med hjemmelaget knekkebrød 

145,-

 

Lokal konfekt fra Ona

25,- pr stk

For bordbestilling 

Ta kontakt med oss på 71 20 10 60 |  post@moldefjordstuer.no