Bestill her

A la Carte

Vintermeny

Åpningstider: Mandag - lørdag 17.00 – 22.00.

For bordbestilling ta kontakt med oss på 71 20 10 60.

Forrett

Kremet fiskesuppe 

med ingefær og chili, grønnsaker, sesam marinert vintertorsk,
laks fra Vikenco og sjøkreps fra Rekdal 

135,-

 «Rødbet tartar» 

med honning, posjert eggeplomme,
kapers, chevrekrem, jordskokkchips og rista hasselnøtter (vegetar) 

125,-

               

Lettrøkt hval fra Myklebust

med marinerte tyttebær og eple, puffa byggryn og pepperrotskum 

145,-


 

Hovedrett

Gratinert klippfisk

med gule beter, syltet rødløk, bacon,
mandelpotetpuré og fennikelsaus 

345,-

 

Kremet fiskesuppe 

med ingefær og chili, grønnsaker, sesam marinert fisk og skalldyr 

205,-

 

Bakt brosme 

med saltbakt borretaneløk, aspargesbønner,
mandelpotetpuré og skalldyrsaus med sesam  

325,-

 

Ytrefilet av storfe 

med bakt sellerirot, grønnkål, glasert gulrot,
mandeline poteter fra Sunndal og rødvinsaus 

345,-


 

 

Dessert

Sjokoladefondant 

med salt karamellkjerne, karamellisert pop corn og cognacis

125,-

 

«Gulrotkake» 

med marinert gulrot, luftig kremost og gulrot- og anis sorbet                        

115,-

 

Lokale oster og marmelader

Verdensmester Kraftkar i kombinasjon med andre oster
fra Tingvollost og Derinngarden med hjemmelaget knekkebrød 

145,-

 

Lokal konfekt fra Ona

25,- pr stk

For bordbestilling 

Ta kontakt med oss på 71 20 10 60 |  post@moldefjordstuer.no 



732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg Last ned meny her...