Bestill her

Selskap & jubileum

Nyt det gode måltid...

Selskap, feiring og markering av en spesiell anledning er alltid hyggelig. Våre selskapsmenyer er satt sammen med lokale råvarer og lokal forankring. Velger du Molde Fjordstuer er du og dine gjester trygge på godt vertskap og minnerike opplevelser.

MENYER



MENY 1

Fjordstuas fiskesuppe 

med fersk fisk og skalldyr


Ytrefilet av storfe 

Sesongens grønnsaker, bakte småpoteter og rødvinsaus


Creme brulée

Kr 595,-


MENY 2

Lettrøkt hval fra Myklebust 

Syltet løk og pisket Rørosrømme 


Gratinert klippfisk 

Sesongens grønnsaker, mandelpotetpuré og bacon 


Vaniljeparfait med bringebær 

615,-


 

MENY 3

Røkt ørret fra Drågen Smokehouse 

råmarinert fennikel og urteemulsjon 


Ytrefilet av svin «Hampshire» 

sesongens grønnsaker, bakte småpoteter og timiansaus 


Yoghurt panna cotta 

med dagens sorbet og friske bær 

575,-



MENY 4

Kremet blomkålsuppe 

tilsmakt med trøffel, coppaskinke fra Tind og rotchips


Bakt kveite 

sesongens tilbehør, mandelpotetpure og brunet smør med soya og mandler


Sjokolademousse 

med salt karamellsaus 

615,-



MENY 5

Sjøkreps fra Rekdal 

«naturell» 


Røroslam 

Med glaserte rotgrønnsaker, bakte småpoteter og rosmarinsaus 


«Eplepiker»

615,-


Om ønskelig, kan man legge til en ostetallerken i tillegg, kr 125,-


Selskapsmeny

For grupper over 10 personer. Det må velge en felles meny for hele gruppen.
Menyvalget sendes inn senest en uke før ankomst.

732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg Last ned Selskapsmeny her...