Selskap & jubileum
Nyt det gode måltid...
Selskap, feiring og markering av en spesiell anledning er alltid hyggelig. Våre selskapsmenyer er satt sammen med lokale råvarer og lokal forankring. Velger du Molde Fjordstuer er du og dine gjester trygge på godt vertskap og minnerike opplevelser.






MENYER
Menyforslag 1
-
Fjordstuas fiskesuppe
med fersk fisk og skalldyr
Ytrefilet av storfe
Sesongens grønnsaker, bakte småpoteter og rødvinsaus
Creme brulée
595,-
Menyforslag 2
-
Lettrøkt hval fra Myklebust
Syltet løk og pisket Rørosrømme
Gratinert klippfisk
Sesongens grønnsaker, mandelpotetpuré og bacon
Vaniljeparfait med bringebær
615,-
Menyforslag 3
-
Røkt ørret fra Drågen Smokehouse
råmarinert fennikel og urteemulsjon
Ytrefilet av svin «Hampshire»
sesongens grønnsaker, bakte småpoteter og timiansaus
Yoghurt panna cotta
med dagens sorbet og friske bær
575,-
Menyforslag 4
-
Kremet blomkålsuppe
tilsmakt med trøffel, coppaskinke fra Tind og rotchips
Bakt kveite
sesongens tilbehør, mandelpotetpure og brunet smør med soya og mandler
Sjokolademousse
med salt karamellsaus
615,-
Menyforslag 5
-
Sjøkreps fra Rekdal
«naturell»
Røroslam
Med glaserte rotgrønnsaker, bakte småpoteter og rosmarinsaus
«Eplepiker»
615,-
Om ønskelig, kan man legge til en ostetallerken i tillegg, kr 125,-
Selskapsmeny
For grupper over 10 personer. Det må velge en felles meny for hele gruppen. Menyvalget sendes inn senest en uke før ankomst.

Har du spørsmål ta kontakt med
Jan Roger Blø
Food & Beverange Manager
Mobil 990 26 074 | jan.roger@moldefjordstuer.no