Bestill her

1. april ble hotellet innlemmet i hotellkjeden

Classic Norway Hotels.

Administrerende direktør Terje Hatlen-Stokke i Classic Norway Hotels er både ydmyk og stolt over nå å ha fått Hotell Refsnes Gods inn i sin portefølje. Vi har lenge vært på utkikk etter et hotell på Østlandet som står seg godt til Ramme fjordhotell, som blir ferdigstilt i løpet av 2019. Edvard Munch står sentralt både på Hotell Refsnes Gods og Ramme fjordhotell. Nå mangler vi egentlig bare Åsgårdstrand for å komplettere «Munchs rute» sier Terje Hatlen-Stokke.

hotell som allerede har fokus på våre kjerneområder; natur, kultur og historie. VI skal videreføre og utvikle matkonseptet på hotellet, og kommer fortsatt til å ha samme fokus på gjesten som tidligere. De ansatte har tatt oss godt i mot, og de er klare for å videreføre gode opplevelser for både gamle og nye gjester på Hotell Refsnes Gods. Gunn Salbuvik trer ut av direktørrollen ved overtakelse, og ny direktør vil bli ansatt rett etter påske. Vi har fått ca 100 søknader til stillingen og det er mange gode kandidater til stillingen sier Terje Hatlen-Stokke. 

Driftsansvarlig Sør i Classic Norway Hotels Preben Moen har siden overtakelsen ble kjent, vært til stede på Hotell Refsnes Gods, og melder at alt har gått etter planen frem til overtakelse.