Bestill rom nå!

Bestill nå

Bryllup & selskap

med herskapelige atmosfære

Atmosfære og opplevelser. Det er hva bryllup på Refsnes Gods handler om. Siden 1760-årene har selskapslivet blomstret vest på Jeløy, ved Oslofjorden. Huset ble bygget for selskapelighet, og det hele startet med David Chrystie og hans vakre frue Sophie i 1767. Mange er de som har nytt godt av den store gjestfriheten i 250 år.

Kongesalen

oppkalt etter Kong Oscar II

Kongesalen er oppkalt etter Kong Oscar II’s besøk på Refsnes Gods 4. august 1898. Her ble det holdt en stor middag til hans ære. Kongesalen kaster fortsatt glans over festlige anledninger for inntil 90 personer. Kongesalen ligger i andre etasje i den gamle hovedbygningen, og er en flott ramme rundt jubileer, selskap og andre store anledninger. Mange lykkelige par har feiret sitt «Ja» hos oss gjennom årene med utsøkt middag i Kongesalen og påfølgende dans i Vanity Fair.

Les mer

Vanity Fair

utsmykket av Steinar Christensen

Da alle gjesterom og de fleste fellesareal hadde fått “sin” kunstner, var tiden kommet til Vanity Fair. Dette er vårt helt spesielle rom med plass til 90 personer – brukt til bryllup med dans og moro, møter og konferanser. Ikke minst holdes alle Moss Industriforenings møter her. Hotell Refsnes Gods er tuftet på rike industritradisjoner, og derfor ble dette rommet utsmykket av Steinar Christensen med en hyllest til 10 av fortidens, nåtidens og fremtidens industribedrifter i Moss.

Les mer

Vinkjeller

Cirka 5.000 flasker vin fra hele verden...

Vinkjelleren ligger i underetasjen i den eldste delen av bygningen som ble bygget i 1767. Den ble opprinnelig brukt som kjøkken. Veggene er den originale grunnmuren til hovedhuset. I taket ser man en rund stålplate som dekker hullet etter avtrekket fra den opprinnelige, vedfyrte komfyren. Røret går gjennom søylen i restauranten og Kongesalen til en skorstein i taket.

Les mer